HOMOSEKSUEL PARTILEDER BAD ANSATTE SENDE PENIS-BILLEDER

(Foto: Alternativets stifter og formand, Uffe Elbæk)
Del artiklen her:

#MeToo: Alternativets homoseksuelle formand Uffe Elbæk har bidraget til partiets seksuelt krænkende kultur.

Alternativet lancerede sig som moralens vogtere, men rammes nu af en række seksuelle skandaler, der trækker tråde helt til partiets top. Rapporter om magtfulde mænd i partileder Uffe Elbæks inderkreds, der har krænket kvinder, har trukket overskrifter. Uffe Elbæk selv har slået det hen som “festkultur”, men der er nu nok nærmere været tale om en sex-kultur.

Nu er det så kommet frem, at partiformanden selv har bidraget til den seksualiserende tone i partiet. Uffe Elbæk, der de sidste 30 år selv har levet åbent som homoseksuel, bad mandlige ansatte sende fotos af deres “pik i slap tilstand”. Det skete i en mail fremsendt fra partiet til både medarbejdere og folketingsgruppen. Billederne skulle efter sigende bruges til en slags seksuel kollage, der skulle hænge på Alternativets stamværtshus. Kombinationen af øl, pik og politik tiltaler tilsynelandede Uffe Elbæk. “Penis-mailen” blev nemlig afsluttet med “PS: Uffe er selvfølgelig med på idéen.”

Den seksualiserede opfordring blev taget ilde op af flere medarbejdere, der kort efter klagede til partitoppen over en “alt for direkte” tone – angiveligt seksuel tone – fra partiets top.

Alternativet har brugt sloganet “Love is in the air“, men for nogen har der altså været lidt for meget “love”.

Læs også: VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

Del artiklen her: