BLODRØD FINANSLOV

Finanslov2020
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Dagpengereform vil tiltrække økonomiske lykkeriddere i tusindvis. Ingen behøver at arbejde!

Benspænd for effektiv grænsekontrol vil få kriminelle til uhindret at vælte over grænsen med narko og våben. Bander, voldsforbrydere, sexforbrydere og økonomiske svindlere vil ødelægge landet.

Migranter gider ikke betale for at lære dansk, nu kommer belønningen: Gratis undervisning i dansk.

Udviste migranter skal have lov til at blive, hvis de bare har haft et fiktivt job hos en fætter i en kiosk.

Der er afsat 40 mio.kr., som skal dække udgifter op til 500 kvoteflygtninge. Her finder du finanslovens største løgn: Hver migrant koster danskerne ca. 350.000 pr år, når alt medregnes fra undervisning til bosættelse, behandling på sygehuse, handicaphjælp osv.

Hvordan vil man skaffe 500 lejligheder? Hr. Hansen og fru Jensen har været skrevet op i årtier, de puffes længere og længere ned på ventelisten – som de betaler for! Kort sagt årlig 175 millioner danske kroner til kvoteflygtninge, et beløb som stjæles fra børn, unge og ikke mindst pensionister, der ikke får en ekstra krone i 2020.

Befolkningsudskiftningen får nyt brændstof og venstrefløjen måske op til en million sikre vælgere i de kommende år, hvis de ikke stoppes! Danskerne får øget vold og kriminalitet!
Morten Østergård har betalt for de stemmer, der ikke alene reddede det hensygnende parti, men gav tusindvis af moske- stemmer.

Frygt ikke klimaforandringer – frygt venstrefløjen!

Del artiklen her: