BRO-NUTS MÅ STRAKS SKIFTE NAVN – JEG ER KRÆNKET

Donuts
Del artiklen her:

Af Helle Andersen.

En ny donut-butik har med stor gratis reklame-hjælp fra de statsbetalte medier startet en donut-butik i København. Butikken bærer navnet BRO-NUTS.

Man kan kun gisne om, hvorfor de statsbetalte medier giver så megen omtale til en donut-butik, men det formodes at være, fordi det er en af deres darlings, der ejer butikken: En indvandrer. Det er jeg mega mega mega krænket over.

Valget af navnet BRO NUTs
Valget af navnet, der indledes med BRO, er ekskluderende i den grad over for kvinder. BRO refererer til det engelske ”BRO”: street slang for ”bror”. Desuden er det ekskluderende over for hvide kvinder i særdeleshed, da BRO går mest på pigmenterede BRØDRE. Derfor må navnet straks skiftes.

Den resterende del af navnet NUTS er ydermere ekskluderende over for kvinder, da det reelt betyder testikler på engelsk – og her udelukker man kvinder IGEN.

Det kan ikke være rigtigt, at hvide kvinder skal føle sig UDEHOLDT, UDELUKKET og LUKKET UDE AF DEN VERBALE OMFAVNELSE OG EKSKLUDERET. Det er verbal og voksende, systemisk diskriminering.

Da der er tale om muslimer, kan det også være et signal til mine muslimske med-søstre: At de skal blive hjemme. At de ikke skal være på gaden i København og købe Bro-Nuts (kun for brødre) – og dermed indirekte godkendelse af social kontrol.

Jeg er så privilegeret
Men jeg er jo en hvid, privilegeret kvinde, som er så privilegeret, at jeg betaler verdens højeste skat og har den højeste pensionsalder i verden – og største u-landsbyrde i verden.

Ca. 120 milliarder betaler staten pr år til ikke-vestlig indvandring (officielt 34 milliarder, men der er modregnet skat og ikke medregnet udgifter til udlændingekriminalitet, politi, erstatning, skader, hospitalsregninger, voldskader og hærværk, koranklodser og 24/7 bevogtning af Pia Kjærsgaard,  Paludan, jøder, jødiske synagoge, jødiske skoler  osv. osv. osv. osv.), ulandshjælp ca. 18 milliarder og Grønland ca. 8 milliarder og 500 millioner til det danske mindretal i Tyskland…..OG dertil skal så regnes udgifter til Grækenland og Italien (som har pensionsalder omkring 55-60 år ).

OG GLEM IKKE (vi skal selv betale for indoktrineringen):

Jeg får også lov at betale ca. 5 milliarder årligt til kunstnere og statsbetalte medier herunder D(D)R, som dagligt indoktrinerer massivt og hver dag når nye marxistiske, globalist-højder – og med en klar plan-økonomi-agenda og plan økonomi-miljø-agenda samt revolutionær agenda.

DR får årligt 3,7 milliarder pr år og har meget faldende brugertal, da andre streaming medier er ved at overtage scenen.

Det er et BRO NOT herfra
Og tjek lige Trustpilot. Butikken er ikke besøget værd. Det er et BRO NOT herfra.

Del artiklen her: