BIDEN VÆLGER I FULDT DELIRIUM AT OPTRAPPE MOD VERDENSKRIGEN

Ukraine
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået en dansk oversættelse af nedenstående artikel tilsendt af en følger. Artiklen er skrevet af Jacques Guillemain. Kilden står efter teksten]. 

 

Biden er i sine få klare daglige øjeblikke i stand til det værste. Og lad os ikke regne med, at fanatikere som Macron, Johnson eller Scholz beroliger ham. Ingen af disse troldmandens lærlinge har endnu indset Putins beslutsomhed.

De, som tror, at det mægtige Rusland vil kapitulere foran en nøgen klovn som Zelensky med sin stigende vestlige hjælp, har intet forstået af den russiske sjæl. 90% af russerne støtter Putin, som forfølger målet alene mod alle.

Enten formår Putin at knække den ukrainske hær – og tiden for en forhandling er kommet – eller også trækker situationen ud i det uendelige, og hvis snoren så knækker, kan det blive forfærdeligt. Men der vil aldrig blive et russisk nederlag.

I går samledes 40 lande i Ramstein i Tyskland, under ledelse af USA, hvor de valgte en farlig optrapning over for Putin. Det er et kapløb mod uret, der begynder, for Nato ønsker at forsyne Ukraine med det tunge skyts, før russerne er færdige med at fange den ukrainske hær i Donbass og knække den.

155 mm kanoner, pansrede køretøjer, kamikaze-droner, radarer og ammunition, oplysninger fra droner og satellitter vil kraftigt forstærke den ukrainske hær. Biden og hans vasaller drømmer alle om et russisk nederlag, som vil give Nato overherredømmet definitivt.

Men med støtte på det niveau falder man unægteligt ind under medkrigsførelse med uforudsigelige konsekvenser.

Chefen for det russiske diplomati, Sergueï Lavrov, der ser spøgelset af en atomkrig svæve over os, henviser til Moskvas stilling, som anser et sådant valg som uantageligt.

“En tredje verdenskrig er nu en reel risiko, en eventualitet som vi under ingen omstændigheder kan tillade”, understregede Lavrov, og trak en parallel til Cubakrisen i 1962.  

Vi skal huske, at Khrouchtchev måtte give efter over for Kennedys beslutsomhed. Men vi er ikke længere i den samme situation. Ikke alene er Putin ikke Khrouchtchev, men Rusland besidder seneste generations konventionelle våben og er fortsat den største atommagt i verden med et arsenal på mere end 6.000 sprænghoveder. 

Hvis Putin bedømmer, at Ruslands vitale interesser er truet, vil nogle hypersoniske missiler kunne berolige den vestlige lejrs iver … eller fremskynde optrapningen. 

Er Frankrig klar til at se Notre-Dame eller Eiffeltårnet raseret for at redde Zelenskys mafiaregime og bevare Bidens interesser? Dette er det virkelige spørgsmål, som rejser sig, men som ikke en eneste ansvarlig politiker besvarer. 

Putin fører krig for at forsvare sit land, når Nato bevæbner en mafiastat alene for at beskytte amerikanske interesser!

Jeg opfordrer Dem til at følge nyhederne fra fronten på disse links: 

https://siteveillestrategique.blogspot.com/2022/04/point-de-situation-pour-le-26-avril.html

Det russiske luftvåben og artilleri forfølger deres daglige beskydning. Ødelæggelsen af jernbanenettet i den vestlige del af landet intensiveres for at forhindre leveringer af vestligt udstyr fra Polen eller Rumænien til de ukrainske enheder.

https://siteveillestrategique.blogspot.com/2022/04/briefing-du-25-avril-au-matin-du.html

De russiske styrker og separatiske tropper fra Donbass rykker langsomt frem by for by, landsby for landsby for at lukke knibtangen på de store ukrainske styrker, som er solidt etableret i den østlige del af landet. Det er klart, at denne hær, som snart vil være omringet, lider store daglige tab og oplever mange ting i deres rækker. Men det er en lang og vanskelig kamp for de russiske soldater og deres allierede over for de ukrainske tropper, som ofte ligger i baghold i deres flere år gamle befæstninger.

I Marioupol har russerne åbnet den humanitære korridor for at evakuere de civile i Azovstal-fabrikken dog uden effekt. De civile, som er lukket inde med deres Azov enheder og de udenlandske lejesoldater, bliver tilbageholdt som gidsler og tjener som menneskelige skjolde. Ikke en eneste af dem er kommet ud i går. 

Men det er i Transnistrien, at situationen vil kunne forværres.

Her opfordrer jeg Dem til at læse nedenstående link:

https://siteveillestrategique.blogspot.com/2022/04/la-transnistrie-au-bord-de-la-guerre.html 

Vesten fordømmer den russiske “aggression” og taler om fred, men i virkeligheden puster de til gløderne og drømmer om at åbne en front nr. 2 i Transnistrien for at splitte den russiske hær.

Alt er hykleri hos Biden, Johnson, Macron og Zelensky. Der er en permanent optrapning.

Når det ikke er Boris Johnson, som inviterer Zelensky til at bombardere Rusland, er det polakkerne og rumænerne, der sammen med Moldovien forbereder en offensiv mod Transnistrien.

https://ripostelaique.com/boris-johnson-a-zelenski-bombardez-la-russie.html

Nato fanatikerne jonglerer med hætteglas med nitroglycerin, fordi Putin ikke vil acceptere denne optrapning mod Rusland for evigt. 

Hvis Vesten ønsker en tredje verdenskrig med uansvarlige personer som Biden og hans vasaller, er de på rette vej.

Udfordringerne i Transnistrien

Mange russere ønsker, at denne offensiv vil åbne en korridor mellem Donbass og Krim og endda helt til Transnistrien, den prorussiske separatiske provins i det provestlige Moldavien. En korridor fra Donetsk, Marioupol, Odessa og Transnistrien vil sikre Moskva total kontrol med Azovhavet og Sortehavet.

Og det er for at forpurre disse planer, at polakkerne og rumænerne med hjælp fra USA, som altid, i ly af manøvrer med Moldovas tropper ville kunne iværksætte en invasion i det lille Transnistrien, hvor russiske soldater er på fredsmission. 

“For de moldaviske tropper har ikke tilstrækkelig styrke. Derfor vil et angreb kun være mulig ved hjælp af polsk-rumænske enheder på den ene side og Odessa AFU’er* på den anden side.

Det ville være en anden front for Rusland, som aldrig vil lade det pro-russiske Transnistrien overgå med magt til den vestlige moldaviske lejr.

Fortsættes….

*en sikkerhedssektion

***

Kilde: https://ripostelaique.com/biden-en-plein-delire-choisit-lescalade-vers-la-guerre-mondiale.html 

Perspektivering 

Poland Is Facilitating a US War Plan – A Polish Resident’s Perspective on Polish/Russian Relationships    

https://www.globalresearch.ca/poland-facilitating-us-war-plan/5778689  

 Poland is following the US war plan and has been secretly training AZOV neo-Nazi fighters on its own soil for over a decade. As the so called ‘refugees’ (Ukraine) pour across the border into Poland, President Zelensky maintains a relentless promotion of the fear which is the hallmark of the AZOV Brigade’s Nazi tactics. It is predominantly this that is causing the mass exodus of Ukraine citizens – and not the Russian army.                                                            

The Real Threat in the Ukraine Conflict: Crossing the “Red Line” Towards Nuclear War   

 https://www.globalresearch.ca/real-threat-ukraine-conflict/5778715 

 My concern remains that Russia’s limited, weak or non-existent responses to provocations invites more and worst provocations until a red line is crossed that results in nuclear war.” 

Blinken and Austin in Kiev – Lies, Revealing America’s Real Goal – It’s a Hot War With Russia  

https://www.youtube.com/watch?v=apcfpCwMNq8&t=309s 

Del artiklen her: