HVAD SKAL VI MENE OM ELON MUSK? ER HAN FORSVARER AF YTRINGSFRIHEDEN?

ElonMusk
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

For øjeblikket jubler mange over, at Elon Musk har købt Twitter. Som én formulerer det: ”Lige nu er jeg stærkt opmuntret af den fuckfinger, som Elon Musk har sendt hele verdens venstrefløj”. 

Et andet eksempel på begejstring kommer her: 

Elon Musk slams corporatist moralism of ESG pushed by World Economic Forum

“I am increasingly convinced that corporate ESG is the Devil Incarnate,” Musk said.

Et klip fra DR’s hjemmeside: 

Elon Musk:

– Jeg vil også lave Twitter bedre end nogensinde ved at forbedre produkterne med nye funktioner, lave algoritmen open source for at øge tilliden og besejre spam-robotter.

Hurra for ytringsfriheden?
Hurra for ytringsfriheden – eller er sagen mere speget end som så? 

Jeg er skeptisk over for Musk. Men i sandhedens navn har de sidste to års corona-vanvid, faciliteret af kræfterne bag The Great Reset, gjort mig mistroisk over for alt og alle. 

Altså lige bortset fra dem, der virkelig har betalt prisen for kritik af statsmagten / magthaverne i form af udskamning, latterliggørelse, defamering, stigmatisering, bagtalelse, fyring, udhængning (i den ’frie’ vestlige presse’), forfølgelse, afvisning af artikler i (medicinske) tidsskrifter på grund af forkerte synspunkter, (døds)trusler og likvideringer (?). 

NewSpeeks følgere ved præcist, hvem disse frontkæmpere er. De kender Robert Malone, Mike Yeadon, Peter McCullough, Roger Hodkinson, Reiner Fuellmich og Astrid Stuckelberger – for nu blot at nævne ganske få blandt de mange mennesker, der sætter al deres kraft ind på at slå ondskaben tilbage.  

Og så disse udsagn samlet i en plakat, der viser at Elon Musk er helt på hold med World Economic Forums våde drømme om verdensherredømme.  

MuskPlakat

Jeg stoler ikke på Musk over en dørtærskel, og skulle det vise sig, at det er mig, der tager fejl – at Musk i virkeligheden ER på ytringsfrihedens side – skulle intet glæde mig mere.   

Det vil være skønt at have taget fejl! 

Del artiklen her: