RUSLANDS ENESTE MÅL ER, AT UKRAINE KAPITULERER

Ukraine
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået en dansk oversættelse af nedenstående artikel tilsendt af en følger. Artiklen er skrevet af Oleg Artyukov i avisen Pravda den 27. april 2022 om de seneste begivenheder i Ukraine]

***

Rusland blev under den igangværende militæroperation gjort bekendt med, at Vladimir Putin stopper fredsforhandlingerne, idet Rusland nu kræver, at Ukraine overgiver sig. 

Samtidig forsøger Vesten at overbevise Ukraine om landets forestående sejr i den militære konfrontation med Rusland. USA’s udenrigsminister Antony Blinken og USA’s forsvarsminister, Lloyd Austin, har netop besøgt Kiev.

“For så vidt angår deres evne til at vinde, er det første skridt at tro på, at det kan lade sig gøre. Så derfor tror de på det. De behøver kun det rigtige udstyr, en god støtte, og vi (USA) fortsætter med at gøre alt hvad vi kan og bliver ved med det”, sagde Austin til CNN. “Vi (USA) vil svække Rusland i en grad, så det aldrig mere kan foretage sig den slags handlinger, som det har gjort over for Ukraine”, sagde han.

Austin præciserede, at Rusland førte krig mod USA på ukrainsk territorium. Derfor var det nødvendigt at overveje taktikken og de strategiske mål for den russiske særlige militæroperation.

Tredje advarselsskud til Putin
Ukraines droneangreb på byen Bryansk i Rusland var dråben, der fik bægeret til at flyde over (dette ændrer ifølge russerne på situationen). Alle skoler i Bryansk er blevet evakueret ifølge Telegram Readovia. Ingen er kommet til skade. Missilkrydseren Moskva (skib) sank, og byen Belgorod blev bombarderet af et helikopterangreb. De ukrainske, væbnede styrker havde planlagt at udføre endnu et droneangreb i Kursk-regionen i Rusland den 24. april, men dronerne blev ødelagt ca. 40 km fra grænsen.

Der er ingen tvivl om, at disse angreb vil blive hyppigere. Kiev vil handle efter amerikanske instruktioner.

Russisk tillid til Kreml under angreb
“Rusland er bekendt med de vestlige kuratorer hovedsageligt fra CIA, som giver råd …” udtaler Putin.

Putin nærer ikke længere håb til styret i Kiev. Nu har russiske styrker angrebet jernbanestationer i det centrale og vestlige Ukraine som et led i en kampagne for systematisk ødelæggelse af jernbaneinfrastrukturen.

Afstanden mellem Bryansk og Moskva er ca. 350 km. Her er folks tillid til myndighederne afhængig af disses evne til at forsvare byerne og den russiske civilbefolkning.

Det eneste russerne ønsker sig, er, at Zelensky overgiver sig
Rusland vil nu forsøge at få kontrol med Kiev, Kievs kommandocenter og det vestlige Ukraine. Tredje fase kalder de det.

Fredsforhandlingerne efter det seneste angreb på Bryansk er slut. Der vil nu komme en række krav fra Rusland, som vil omfatte Ukraines kapitulation.

Rusland kan nu officielt erklære Ukraine krig efter angreb på russisk territorium, så nu må Organisationen Den kollektive sikkerhedsspagt nødvendigvis blande sig.

“Vladimir Putin har mistet interessen for diplomatiske bestræbelser på at afslutte denne krig med Ukraine og ser i stedet ud til at være indstillet på så vidt muligt at få kontrol over så meget territorium som muligt”, står der i en artikel i Financial Times.

Ifølge Financial Times skulle Putin have opgivet fredsbestræbelserne, efter at Ukraine sænkede Sortehavsflådens slagskib, missilkrydseren Moskva.

source : Pravda 

https://france.pravda.ru/europe/1304659-russia_ukraine/

 

Del artiklen her: