AFVISER 350 MILLIONER KR. – AFSKÆRER KABALEN [KULTEN] DER EJER VERDEN

MikeGill
Del artiklen her:

[NewSpeek bringer her uforkortet og uredigeret – bortset fra indsatte mellemrubrikker og afsnit – en sensationel tilsendt artikel. Helten hedder Mike Gill, og selveste Alex Jones bliver placeret som kontrolleret opposition. Det samme gør Whitney Webb og James Corbett, som NewSpeek ellers har heppet bravt på!!!!!  – og sådan bliver vi (jeg!) forhåbentligt hele tiden klogere, hvor ondt det end gør at opgive nok en illusion om pletfri menneskelig integritet. 
Måske er det forklaringen på, at hverken Alex Jones eller Whitney Webb er blevet likvideret? JEG VED DET IKKE – og gør mig bare klar til næste tur i rutschebanen].

***

Større end enhver historie Whitney Webb og Project Veritas nogensinde har publiceret

ChaosNavigator

Joachim Hagopian: Mike Gill afviste 50 millioner dollars i tys-tys-penge for at afsløre kriminelt kartel, der ejer verden

Se også spritnyt interview med Gill: Sarah Westall & Mike Gill “Shadow Banking Whistleblower-Pandora Papers, Cabal Drug Cartel: DRUGS, CHILD TRAFFICKING, GUN RUNNING, ORGAN HARVESTING, MONEY LAUNDERING, POLITICAL BLACKMAIL AND FAR MORE…

Shadow Banking Whistleblower, Mike Gill, joins the program to discuss the alleged crimes he encountered. He is asking Congress to release the names from the Pandora Papers so the American people can learn the truth about the shadowy banking underworld. Gill once owned the largest mortgage company in the United States and the most successful Thoroughbred Horse racing stable in the world.

https://rumble.com/v2do5qm-sarah-westall-and-mike-gill-shadow-banking-whistleblower-pandora-papers-cab.html

At Joachim Hagopian, veteran-analytiker, skriver om denne historie, er et udtryk for, at den er meget meget signifikant, angiveligt større end enhver historie Whitney Webb (hun har angiveligt nægtet at dække flere historier ifl. Brendon O’Connell) og Project Veritas nogensinde har publiceret (James O’Keefe er en del af The Deep State), større end North Stream, større end Iran-Contra skandalen, etc….men få fatter det endnu:

_________________

Oversættelse af Joachim Hagopians artikel (hans stil og syntax er kompleks, så oversættelsen er ikke specielt clonky):

Mike Gill Turned Down $50 Million in Hush Money to Expose Criminal Cartel that Owns the World

Ukraine er den internationale Deep State-kabales penge-hvidvasker, og det er derfor, at blodlinje-kontrollanterne i ren desperation er så villige til at skubbe menneskeheden ud i den nukleare Amageddon-afgrund for at beskytte sig selv og deres kriminelle interesser mod fuld offentlig eksponering og længe ventet karmisk straf.

Kabalens kriminelle netværk opererer naturligvis fra den globale top af den røveriske fødekæde og ned til det lokale stats-, amts- og kommunale niveau, hvilket forklarer, hvorfor den eksplosive skandale, der kommer ud af den femte mindste stat i Amerika – New Hampshire – er så sigende og altomfattende.

Afsløringen af denne lille nordlige narkokartel-stat, der grænser op til Quebec, Canada, er endnu tættere på USA’s hemmeligheder end den ukrainske “djævelens legeplads” rabbit holes. Og fordi 2023 tegner til at blive regnskabets år for det hardcore uforfalskede mest beskidte vasketøj, der nu kommer ud og afslører den verdensomspændende luciferiske klike, der styrer denne verden, er New Hampshire-mafiaens narko- og organiserede kriminalitetskartel nøglen til at befri os fra Lucifers jordiske kvælertag.
Hvis det såkaldte djævelens herredømme er her på jorden, og “djævelens legeplads” er Ukraine, så må djævelens hule af ondskab være “Live Free or Die”-staten New Hampshire. Denne præsentation forsøger at forklare de mange grunde til det.

Mød New Hampshires whistleblower Mike Gill, som afslører djævelens hule af ondskab, den 66-årige tidligere realkreditmægler og prisvindende hestevæddeløbs-ejer. Mike Gill stod for næsten en halv milliard dollars, som en uafhængig kandidat til statens guvernør i 2016.
Men nu er Mike i økonomisk ruin, men bekæmper stadig utrætteligt den voldsomme kriminelle korruption i sin hjemstat New Hampshire, der naturligvis strækker sig til Washington DC og videre. Som en engang ekstremt velhavende forretningsmand for bare et par år siden, blev han kontaktet af den samme klub, som den afdøde store komiker George Carlin refererede til, da han sagde: “Det er en stor klub, og du og jeg er ikke i den.”

Den statslige mafia i New Hampshire, der kører sin pay-to-play-afpresningsoperation åbnede Mike Gills øjne, ører og hjerte hos en sandhedskriger om, hvordan hans stat og verden styres af tyve, bøller og mordere, begyndende med hans mini-statskabale, der angiveligt ejer denne smukke naturskønne stat New Hampshire.
Fordi Mike Gill omhyggeligt og religiøst optog alt, hvad han observerede som kriminel dokumentation på papir eller som lyd-video-bevis, enhver interaktion og transaktion, var denne mand et privilegeret vidne i det sidste årti. Som en etisk borger i sit samfund, der fik et glimt af den korrupte mørke kriminelle verden, der opererer på det højeste politiske og økonomiske niveau i Amerika, har Mike været i stand til at afdække, hvordan organiseret kriminalitet styrer denne verden ned til nationale, statslige og lokale niveauer gennem bestikkelse, afpresning og mord. Alligevel turde denne enmandshær påtage sig den, som en heroisk figur i menneskehedens krig mellem godt og ondt.

Efter at have fremlagt sine beviser for det lokale politi, og naivt forventet, at de kriminelle på høje steder automatisk ville blive undersøgt og retsforfulgt, indså han at politi, dommere, politikere alle er en del af den samme kriminelle klike og klub, som du og jeg ikke er en del af.
Alle er blevet udnyttet og åbenlyst kompromitteret gennem bestikkelse og afpresning. Whistlebloweren finansierede lokale kæmpestore plakater (nær Massachusetts og Maine) og eksponere korrupte politichefer, dommere og politikere på stats- og lokalt niveau og “samfundssøjlerne”, som deres partnere i kriminalitet. Fordi alle myndigheder allerede var blevet købt og solgt, blev Mike ved med at forsøge at tage sine beviser til den næste højere magt, dokumentere al korruption, han stødte på undervejs, og regnede med, at sorteper måtte stoppe et eller andet sted, men det skete ikke.

Mike Gills livslange korstog
Mike Gills livsfarlige korstog bragte ham ansigt til ansigt med magtens haller i Washington, men uden at det sluttede, i det mindste indtil videre. Mike Gill erhvervede så mange hårde beviser mod det bureaukratiske etablissement i de senere år med alvorlige ofre og omkostninger for sig selv og sin familie, at denne etiske, lovlydige borger udtømte alle muligheder for at søge retfærdighed, der syntes dystre og for det meste forgæves.
Fordi systemet er så gennemkorrupt og moralsk ødelagt, blev Mikes korstog livsfarligt for ham – for at gøre det rigtige og indsamle de overvældende beviser – fysisk, økonomisk og psykologisk, herunder opløsningen af hans engang nære familie. Men Mike vidste, at han har de beviser, der kunne bringe den dybe stats korthus ned i dens vaklende, smuldrende fundament, og hans dedikerede, obsessive livsmission med den offentlige visning af reklametavler, hans “State of Corruption” radio- og videoudsendelser begyndte langsomt at vinde terræn.

Som forventet, skildrer mainstream-medierne Mike Gill, som en uhæmmet galning i hans kamp mod “rådhuset”, men dødskultmafiaens etablissement indså, at han var en truende kraft, som de ikke kunne ignorere, og de forsøgte at myrde ham tre gange.

Staten New Hampshire fik ham i retten med falske retssager. Alligevel fortsatte denne uforfærdede kriger egenhændigt gennem sine kvaler med at afsløre den gennemgribende forankrede kriminalitet i vores samfund, stater og nation, til det punkt, at systemet faktisk forsøgte at købe hans tavshed med et tilbud om 50 millioner dollars tys-tys-fond til gengæld for at underskrive en juridisk bindende ikke-afsløringsaftale og fremtidig mafiabeskyttelse. Mike Gill bragte modigt alle sine afslørede forbrydelser til både FBI, DEA, DOJ – og til sidst endda til Trump-lejren i embedet.

Mike lærte smerteligt, at organiseret kriminalitet ikke kun opererer på de lokale statsniveauer i hele vores nation, men også på nationalt og internationalt plan.

Mike Gill sikrede beviser, som han i sidste ende gav til den amerikanske justitsminister William Barr [forfærdeligt naivt, da Barr er en del af The Deep State], at IRS [SKAT], sammen med bankkartellet er den største hvidvaskningsagent i hele denne kriminelle klike.

Gill fandt ud af, at selv de Trump-venlige konservative publikationer som Washington Times, der ejes af Sydkoreas Unification Church og Epoch Times, ejet af anti-CCP-kulten Falun Gong, er mere interesserede i at udnytte Mikes mængde kriminelle beviser som afpresning, for at udnytte deres fjende Kina og flytte USA tættere på krig – ikke anderledes end det Putin-hadende venstre. At få indflydelse gennem afpresning og forbrydelser overfor både modstandere og allierede, er desværre sådan spillet spilles i denne beskidte verden.

Selv det Rothschild-ejede internationale nyhedsbureau Associated Press kørte overskriften den 30. september 2017 “274.5 Millioner kan være den største [sag] i statens historie”, efter at Michael Gill tabte en ærekrænkelsessag indgivet i april 2016 af tre fremtrædende Manchester-New Hampshire-forretningsmænd. Mikes “forbrydelse” var at beskyldte disse tre kriminelle offentligt på lokale elektroniske billboards – Andy Crews, ejer af AutoFair, en Honda-bilforhandler, Manchester-udvikler, Dick Anagnost, og Primary Bank-grundlægger, William Greiner – for opioidhandel, afpresning, hvidvaskning af penge og mordforsøg.

Dit liv kan gøres til et levende helvede
Når anklageren kun kræver en dom på 1 million dollars, men forliget ender 274,5 gange højere, hvad fortæller det os? Det er forbryderkliken, der sender det høje og klare budskab, eller mere præcist, sender den klare trussel om, at det at fortælle sandheden i denne verden af lucifersk kontrol, er lig med at risikere at blive slået ihjel ved mord eller ved økonomisk slagtning.
Dit liv kan gøres til et levende helvede, hvis du står op mod magten med sandheden. Det er moralen her. Men selv med så meget hensynsløs, ond magt mod Mike Gill, der står op for os alle, kan og bør vi forene os i civil ulydighed for at blive inspireret til at slå de folkemorderiske tyranner tilbage. Ligesom Mike Gill ikke har givet op, og det skal vi heller ikke. Det er hans budskab til os.

De, som er blevet snavset til, blevet beskidte af al denne åbenlyse organiserede kriminalitet, placeres i gatekeeper-positioner. Alex Walker, er ifølge Mike Gill en sådan karakter, der den 1. juli 2021 blev forfremmet i Manchesters katolske medicinske center til præsident og administrerende direktør.
Præcis et år senere stemte bestyrelsen for University System of New Hampshire (USNH) for at forfremme Walker til at tage roret som deres bestyrelsesformand. Disse formidlere af magt og indflydelse arbejder naturligvis sammen med embedsmænd på alle niveauer.

Så langt tilbage som i marts 2014 blev Mike Gill rost i en obskur artikel fra Pennsylvania, der afslørede statsregeringens afpresning, som blomstrede i New Hampshire, ikke længe efter statens største økonomiske kriminalitet i historien, på højden af den store recessions FRM Ponzi-ordning i 2010, der implicerede og inkriminerede den daværende demokratiske senatsflertalsleder, som er den nuværende amerikanske senator Maggie Hassan, der i sit nylige løb i november 2022 for at beholde sit sæde accepterede $ 20,000 i FTX, beskidte penge i returkommission, komplimenter fra mega-krypto-skurken, Sam Bankman-Fried, hvis kommende retssag i oktober sandsynligvis yderligere vil afsløre Biden-forbryderfamilien, Bidens amerikanske finansminister-ex-Federal Reserve-formand Janet Yellen, der overvågede deres enorme DNC Ukraine-hvidvaskningsplan med “djævelens legeplads” med den dårlige skuespiller Zelensky i Kiev.

Bill Shaeen
Ifølge Mike Gill, er den mangeårige New Hampshire mafia Godfather i den organiserede forbryderoperation, den fremtrædende advokat og tidligere føderale District Advokat, Bill Shaheen – siden 1972 den velforbundne ægtemand til tidligere NH guvernør, den nuværende amerikanske senator Jeanne Shaheen i de sidste to årtier.
Bill Shaheen var den succesrige præsidentkampagneformand i 1976 for den nu 98-årige Jimmy Carter, der i øjeblikket er ramt af terminal kræft, der vælger at modtage hjemmehospicepleje i sine sidste dage. En gang præsident belønnede Carter straks Shaheen i 1977 og udnævnte ham til Amerikas yngste distriktsadvokat for det amerikanske føderale distrikt, New Hampshire. Bill Shaheen spillede også en nøglerolle som Hillary Clintons medformand for kampagnen i New Hampshire og har i løbet af det sidste halve århundrede været en sværvægter blandt demokraternes Who’s Who-kriminelle lineup.

Bills kone, senator Jeanne Shaheen, sidder som højtstående medlem i US Senate Arms Services Committee. Mens de indførte våbenkontrollovgivning i juli 2022 designet til forfatningsstridigt at konfiskere privat ejerskab af våben fra Amerikas lovlydige borgere, tjener Shaheens stort på New Hampshire-våbenproducenten, der tre måneder tidligere i april 2022 netop havde sikret den største, hidtil usete $ 4.5 milliarder DoD-kontraktfremstilling af rifler og ammunition til den amerikanske hær.
Så de, der er opsat på at fjerne vores ret til at forsvare og beskytte os mod en tyrannisk føderal regering, der i øjeblikket begår blodigt folkemord mod os, gavner samtidig de mest bevæbnede amerikanske soldater, der kan ende med snart at blive beordret til at skyde på ubevæbnede borgere, fordi det er her, dagens Washington-magtmæglere hurtigt tager os hen, især med den hjernedøde Bidens plan om at ansætte en hær på 87.000 bevæbnede og farlige nye IRS-agenter med en IRS-revision på 80 millioner dollars, der ødelagde den allerede decimerede amerikanske middelklasse, ikke de kriminelle eliter.

Mike Gill lærte på den hårde måde, hvordan narkokarteller, både udenlandske og indenlandske, er gift med korrupte regeringspolitikere i seng med det amerikanske retssystem, der er ansvarlig for Kinesisk-fremstillet Fentanyl, der sendes til Amerika gennem Bidens vidt åbne, lovløse grænser, der handles af de mexicanske narkokarteller, hvilket resulterer i en hidtil uset epidemi af overdosisdødsfald, der nærmer sig en kvart million amerikanere. Mere end 104,000 overdosis-dødsfald i de 12 måneder før udgangen af september 2021, og det vokser kun dramatisk værre siden, med dødstal fordoblet fra 2015 til 2021. Du kan vædde med, at Biden er i ledtog med både de mexicanske narkokarteller, som Kinas notorisk ejede og kontrollerede marionetdukke.

Gill hævder, at han opdagede, at korruption i familiedomstolen er ved at komme ud af kontrol i New Hampshire (bakket op af min egen personlige erfaring som autoriseret terapeut i LA County i mange år).
I mellemtiden oversvømmer dødbringende stoffer kriminelt plejehjem, narkotikaafvænningscentre og fængsler, der dræber unge mennesker i hobetal, der i dag er bragt ind af kartelkurerer for at blive distribueret. Gills opdagelse af et stort narkokartel og enorme hvidvaskning af penge i New Hampshire fik ham til at henvende sig til den føderale regering, FBI og DEA, selvfølgelig alle til ingen nytte, fordi de er store aktører.

For tre år siden hævder Gill, at journalisten Patrick Howley, tidligere reporter for Breitbart under Steve Bannon, også arbejdede sammen med Roger Stone, den mangeårige Trump-allierede og ven af den kontrollerede opposition Alex Jones. Mike Flynn og hans advokat Sidney Powell henvendte sig også til Mike Gill på vegne af Trump for at få det til at se ud, som om de ikke modtog Gills beviser på et tidligere tidspunkt for at give indtryk af, at de ikke som alle de andre i denne syndens hule sad på de beskidte beviser, der spillede spillet om at beskytte forbryderkliken.

Det påståede “prisværdige” konservative antikorruptions-outfit Project Veritas, der for nylig afslørede Pfizer-linket, der markedsførte århundredets drabs-vaccine-fidus, resulterede i rygter om, at vagthundgruppens grundlægger James O’Keefe blev afskediget, selvom den administrerende direktør bestred denne påstand. Det viser sig, at Mike Gill også var blevet kurtiseret af O’Keefe og hans medarbejder Aaron Day, begge givet masser af beviser.

Ifølge Mike Gill viser mange af disse konservative Trump-allierede sig også at være beskidte, i det mindste er libertarianeren O’Keefe også kontrolleret og begrænset til kun at afsløre visse sandheder og stopper altid med at tænde projektørerne, så man ikke blotlægger hele den mørke grimme kriminelle klike, der er den kolossale elefant i denne overfyldte hule af ekstrem ondskab.

ALLE medier er uvillige til at bide den kriminelle hånd
Det ser ud til, at alle medier, både mainstream og alternative, er et kontrolleret begrænset tilholdssted (Limited Hangout), uvillige til at bide den kriminelle hånd, der fodrer dem, da det demokratiske og republikanske uniparti også er en del af den samme kriminelle klike.

Gill skelner mellem den Shaheen demokrat-mafia støttet af korrupte DA’er og dommere og Sununu-fraktionen af allierede GOP-mafiaspillere. De er alle pengeafpressere, der er forpligtet til at beskytte deres egen kriminalitet, men når sandhedens lys afslører dem, som de kakerlakker de er, løber de febrilsk i ly af mørket og vender sig mod hinanden for at redde sig selv fra fængsel eller dødsstraf.

Alex Jones, James O’Keefe og Patrick Howley tilhører alle klikens håndlangere, der har højere lønklasser. For den sags skyld er selv Trump det også, som tilhører sine blodlinjemestre. Det var trods alt Rothschild-agenten Wilbur Ross, der gentagne gange reddede Trump ud af konkursen.

Så Epoch Times og National File veteran-journalisten, Patrick Hawley, mødtes flere gange med Mike Gill og accepterede whistleblowerens bemærkelsesværdige mængde hardcore beviser, der afslørede det kriminelle kartel, men valgte alligevel at forblive tavse og nægtede at rapportere om det.
Bortset fra et slag på Shaheen-håndleddet i oktober 2020, en måned før det stjålne valg, var alt, hvad journalisten Howley kunne komme med, som var anset for egnet [eller sikkert] til at skrive, hans National File-artikel, der afslørede, hvordan Bill Shaheen pralede med at få en tilstået pædofil ud af fængslet, ikke anderledes end den påståede pædofile Hillary Clinton, som blev fanget i at prale af, hvordan hun også fik en kendt børnemishandler til at gå fri i midten af 1980’erne.
Selvom Howleys stykke i bedste fald kun antyder, at Shaheen-maskinen er pædofil-facilitatorer, ændrer det intet på den kriminelle operations business as usual, mens Howley fortsætter med at sidde på den største korruptionsskandale, som ingen har hørt om i dette århundrede … indtil måske nu. Mike Gills bøf med den rådne forbryderklike USA begynder at komme frem.

Mike Gills eneste håb om retfærdighed
Mike Gill havde tidligere korrespondance med Trump-kontakten Corey Lewandowski, der tidligt var hans kampagneformand. Ligesom konservative medier nægtede at handle på Gills hårde beviser, resulterede det i en lignende skæbne med Trump-administrationen.
Det tætteste Mike kom var vicepræsident Mike Pences foreslåede besøg i New Hampshire hos den korrupte guvernør Chris Sununu, søn af Bush seniors stabschef John Sununu, der afbrød midtvejs efter at have leveret kriminelle beviser, der i sidste ende også blev ignoreret af Trump og kompagni.
Gill lærte, at når det kommer til politik, er begge sider af fløjene ejede, for at beskytte de samme kriminelle magtinteresser, som både kontrollerer og beskytter dem for deres egen medskyldige tavshed. Derfor er Mike Gills eneste håb om retfærdighed at bringe denne ætsende sandhed til folket. Men efter at have lært sandheden, er det bydende nødvendigt, at millioner af os fortsætter med at sprede ordet og kræver handling for at retsforfølge forbrydelserne.

Apropos uforfærdet, så taler Brendon O’Connell [1] ofte nedsættende om de kontrollerede alternative mediedarlings som Whitney Webb og James Corbett som bevægelige “ubrugelige idiot”-dele, der tilhører den samme magt bag gardinet – Interactive Internet Activities (IIA), der har overtaget som kontrolfilteret for det digitale mediedomæne.
Brendon har været ekstremt højrøstet, og har i mange år råbt højt op, som en australsk flygtning i eksil, der med indsigtsfulde detaljer i det store billede afslører elitens magtstrukturs dagsorden, specifikt Israel/ cybersikkerhedsteknologierne/ Unit 8200, der kontrolleres af City of London og dens hemmelige alliance med Kinas Belt & Road Initiativ, Smart Cities fængselsplanet.
For et par år siden afslørede han også, at den tidligere NATO-chef og mangeårige formand for Atlantic Council, pensioneret general James Jones Jr. og hans søn Jim Jones III’s Dynology og ClearForce er undergravende private militære kontraktbureauer, der arbejder direkte med NSA og USA’s militære efterretningstjeneste, overvåger og kontrollerer sociale medier, mens de deltager i cyberintelligens-krigsoperationer.
De interaktive internetaktiviteter (IIA) bestemmer angiveligt, hvem der bliver den næste stigende alternative stjerne, og hvem der ifølge AI-logaritmer forbliver ukendte i obskuritet. I øvrigt var general James Jones også Trumps førstevalg som afløser for den faldne general Michael Flynn, som Trumps kortvarige nationale sikkerhedsrådgiver, men Jones afviste ham. Både far og søn er også tæt knyttet til Roger Stone.

Brendon O’Connell har lært en hel del af diskussioner med ShadowNet-whistleblower Patrick Bergy, hvor han har set, hvordan IIA censurerer og kontrollerer både alternative- og mainstream medier. Bergys optrædener på Alex Jones og hans eksponerende artikel med titlen “Militæret har et navn for falske nyheder, og det hedder Interactive Internet Activities IIA” er øjenåbnende. I sidste ende takker Brendon O’Connell, Bergy for at afsløre, hvordan IIA’s militære psyops og informationskrigsoperationer kontrollerer stort set al nyhedsudstrømning og medieinformation. Men Brendon kritiserer whistlebloweren Patrick Bergy, og konkluderer, at Bergy også er kompromitteret, ligesom Alex Jones og resten, og undgår kritik af Israel og dets direkte Rothschild-Kissinger-City of London-herskende elitekonger. Brendon O’Connell afslører, at James Jones, både far og søn, også er tæt knyttet til Trumps Paul Manaforts firma 3EDC LLC og Ukraine, og ifølge den venstreorienterede Slate-artikel fra 30. oktober 2017 blev Paul Manafort ansat til at arbejde i Trumps valgkampagne baseret på Trump-rådgiver Roger Stones anbefaling.

Kay Griggs’ afsløringer
En anden spiller, som O’Connell forbinder med disse skjulte kabale-kontrollører, der drives af folk som James Jones, var den tidligere amerikanske marinekorpskommandant fra 1987 til 1991, den nu 94-årige pensionerede general Al Gray, der ifølge Kay Griggs ledede det homoseksuelle militære broderskab inden for den amerikanske militære efterretningstjenestes oprørsbekæmpelsesoperationer, da “Papa Bear” Al var chef for whistleblowing-konen Kay Griggs ‘ tidligere mand, den afdøde marineoberst George Griggs.

Alle Kay Griggs’ afsløringer af narkotrafficking, våbensalg, seksuel perversion og morder teams er verificeret af både historiske beretninger og efterfølgende bekræftet forskning, herunder mine egne Kay Griggs-afsløringer, der er inkluderet i Pedophilia & Empire’s Book 4’s Chapter 4.
Det passer konsekvent sammen med, hvordan Illuminatis hemmelige selskaber som Yale’s Skull & Bones opererer på de højeste magtniveauer i hele den globale hierarkiske infrastruktur, oven på regeringens geopolitik, militær, bankvæsen, uddannelse og erhvervslivet. Alt dette kontrolleres af de blodige overherrer, personificeret af Rothschild, Rockefeller og kongelige sorte adelsdynastier [Black Nobility] og deres hemmelige selskaber, der er mit journalistiske fokus.

Robert David Steele
Brendon O’Connell specificerer også, at den tidligere amerikanske marinekorps- og CIA-officer samt “NATO psychological warfare officer”, Robert David Steele, var general Al Grays erindrings-spøgelsesforfatter og insisterede på, at Steele kun har glødende positive ting at sige om sin tidligere “snuskede” chef, general Al Gray. Robert, der som min ven skrev forordet til min  Pedo Empire 5-binds serie, døde angiveligt på et hospital i Florida to uger før han afsluttede sin Arise Tour i slutningen af august 2021, angiveligt på grund af Dr. Faucis morderiske hospitals- COVID-protokol.
Jeg tror, at Robert blev myrdet for offentligt at afsløre den falske pandemi/folkemorderiske vaccinedrab sammen med at promovere mit arbejde med at afsløre den verdensomspændende pædofili-svøbe, det kriminelle duopol i det venstreorienterede Demokrat-RINO GOP-korrupte uniparti-kontrolsystem og Wall Streets stjålne billioner.
Han var også banebrydende og fremmede open source-gennemsigtighed i regeringen. Selvom Brendon O’Connell jævnligt taler dårligt om Robert David Steele og let forbinder ham med tunge drenge som Al Gray, Roger Stone og det gamle ordsprog, engang CIA, altid CIA, var min egen erfaring med Robert professionel. Robert forsøgte aldrig at påvirke, hvad jeg skrev overhovedet.

Den tidligere guvernør i Utah, Jon M. Huntsman Jr, fungerede som formand for Atlantic Council [NATO’s hovedråd] i fire år, før han accepterede sin næste store opgave under Trump i september 2017, som USA’s ambassadør i Rusland indtil slutningen af 2019.
Dette illustrerer det faktum, at uanset om demokrater eller republikanere er ved magten i DC, har de to spydspids “tænketanke”, Council on Foreign Relations og Atlantic Council siden slutningen af Anden Verdenskrig kontrolleret den aggressivt fjendtlige amerikanske udenrigspolitik over for Rusland i nonstop ulovlig regimeskiftetilstand i 20 år, og nu ønsker de at vælte den dæmoniserede Putin for at lade de oligarkiske tyve flytte ind, for igen at voldtage Rusland (som i Sovjetisk opløsning i begyndelsen af 1990’erne og “NATO ikke-en- tomme-østpå” løgn.

Agendaen har altid været at omringe Rusland med NATO-fjender for i sidste ende at kontrollere alle dets enorme naturressourcer. Og i årevis har Atlantic Council været ledet af den pensionerede general James Jones Jr., som også har været medvirkende bag den undergravende IIA psyops-operation gennem kontrol med informationskrigsførelse.

De bliver desperate efter at få Mike Gill til at forsvinde
De bliver desperate efter at få Mike Gill til at fordufte og forsvinde – at gøre ham ude af stand til at fortsætte med at levere sin bombe af et bevis på, at Rothschild-Kissinger-Soros-Schwab-ledede internationale forbryderkabaler er ved at miste sit kontrolgreb om verden.
New Hampshires undergravende kriminelle mafiakontrol modsiger dens image som de progressive libertarianeres paradis, så meget, at en påstået libertariansk bevægelse siges at eksistere. Det libertarianske Cato Institute valgte denne Live Free or Die State som den frieste i Amerika. Måske har folk brug for at vågne op til den virkelige virkelighed end at fortsætte med at vildlede sig selv med feel good fantasy.

Efter et fravær på grund af den dybe stat, der midlertidigt konfiskerede Mikes bil, hans telefon og hans evne til at fortsætte med at lave sine udsendelser, er han heldigvis for nylig dukket op igen, støttet af sandhedspatrioter som Anonymous, podcasterjournalist Johnny Cirucci og den australske hellraiser Brendon O’Connell, der nu aktivt promoverer og spreder Mike Gills rystende historie og de enorme sandhedsbomber, han stadig modigt afslører i sin stædige afvisning af at blive tavs, 30 millioner dollars bestikkelse, han gik væk fra, de onde luciferiske kriminelle, der driver denne globale kriminelle klike, er i øjeblikket ved at miste deres kvælertag på menneskeheden og, om Gud vil, vil de snart blive retsforfulgt. [naivt medmindre mange flere millioner vækkes i USA]

Den viljestærke whistleblower – og vi folket
Frataget alle aktiver og rigdomme, gennemgik Mike Gill en belastende skilsmisseaftale, tvunget til at give afkald på kontakt med sine børn, der også er blevet intimideret, chikaneret og truet, blevet nægtet sine juridiske rettigheder til at fremlægge beviser på hans vegne, der ville bevise statens kriminalitet, udsat for gentagne mordforsøg på hans liv og derefter den 50 millioner dollars dinglende gulerod der blev foreslået af de bestikkende kriminelle under hans langtrukne retssag, der var beregnet til at slide ham ned, for at bryde hans ånd og vilje, har dette djævelske system forbløffende nok ikke formået at besejre denne viljestærke whistleblower.
Mike Gill er fast besluttet på at bringe retfærdighed til denne omvendte luciferiske verden, og ved at sprede sin historie vil sandheden i sidste ende sætte ham og os alle fri fra dødskultdagsordenens ødelæggelse og umenneskelige trældom.

Igen er den eneste, der kan redde os, vi folket.

Joachim Hagopian er uddannet fra West Point, tidligere officer i hæren og forfatter til “Don’t Let the Bastards Getcha Down“, der afslører et defekt amerikansk militært ledelsessystem baseret på billet, der slår op ad anciennitetsstigen, uvægerligt luger ud i det bedste og klogeste, hvilket efterlader middelmådighed og ordenstilhængere, der stiger til tops som politiker-bureaukratgeneraler, der er udpeget til at tabe enhver moderne amerikansk krig efter elitedesign.

Efter militæret fik Joachim en kandidatgrad i klinisk psykologi og arbejdede som autoriseret terapeut inden for mental sundhed med misbrugte unge og unge i mere end et kvart århundrede. I Los Angeles kæmpede han mod de største amtslige børnebeskyttelsestjenester i nationen inden for Amerikas grundigt ødelagte og korrupte børnevelfærdssystem.

Erfaringerne fra både militæret og børnevelfærdssystemet forberedte ham godt som forsker og uafhængig journalist og afslørede ondskaben i Big Pharma, og hvordan det Rockefeller-kontrollerede medicinske og psykiatriske system påfører mere skade end gavn, som eksempel på den nuværende djævelske pandemiske svindel og folkedrab.

Som uafhængig journalist i det sidste årti har Joachim skrevet hundredvis af artikler til mange nyhedssider, som Global Researchlewrockwell.com og i øjeblikket https://jameshfetzer.org  såvel som thegovernmentrag.com.
Som en udgivet bestsellerforfatter på Amazon af en 5-bogs volumenserie med titlen 
Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy & the Deep State, afslører hans A-Z sourcebook-serie den globale pædofili-svøbe, som er tilgængelig gratis på https://pedoempire.org/contents/. Joachim er også vært for Revolution Radios ugentlige udsendelse “Cabal Empire Exposed” hver fredag morgen kl. 6 EST (ID: revradio, adgangskode: rocks!).

Del artiklen her: