AFSLØRING: HILLARY BETALTE FALSK RAPPORT OM TRUMPS RUSSISKE FORBINDELSER OG URINSEX

Del artiklen her:

Undersøgelserne af Trumps påståede forbindelser til Rusland har taget en drejning, som Demokraterne næppe bryder sig om. Danske mainstream medier er tavse som graven.

Kommentar af Ivan Dybdal

Rapporten, som kickstartede de utallige – men stadigvæk udokumenterede  forbindelser mellem Donald J. Trump og Putins Rusland, – viser sig nu ifølge flere medier at være blevet betalt af rivalen Hillary Clinton. Den falske rapport påstod også, at Trump havde dyrket urinsex med prostituerede på et hotel i Moskva.

Rapporten har, lige siden den blev spredt, været brugt af medierne som bevis på, at Donald Trump blev hjulpet til valgsejren og præsident embedet af Vladimir Putin og russerne.

Konsulentfirmaet Fusion GPS var mellemmand og blev betalt af Hillary Clintons valgkampagne, til at udarbejde løgnerapporten.

Læs også: FBI: HILLARY CLINTON MODTOG BESTIKKELSE FRA RUSLAND FOR AT SÆLGE USAs URAN TIL PUTIN

Medejeren af konsulentfirmaet Fusion GPS, Glenn Simpson, kontaktede den tidligere engelske efterretningsagent Christopher Steele, og hyrede ham til at opfinde belastende materiale og bruge det i sin rapport. Fusion GPS, der går for at være et “dirty tricks” konsulentfirma, er nu ikke kun i amerikanske myndigheders søgelys. Tre russiske bankfolk nævnt i rapporten har anlagt sag mod Glenn Simpson for bagvaskelse.

Præsident Trump’s pressesekretær, Sarah Huckabee Sanders, kommenterer den seneste udvikling i sagen på Twitter: “Den virkelige russiske skandale? Clinton-kampagnen betalte for den falske russiske rapport, så løj de om det og skjulte, at de stod bag den.”

Uden at nævne Hillary Clinton forsikrer Demokraternes kommunikationsdirektør Xochitl Hinojosa, at “Tom Perez og det nye lederskab i Demokraternes Parti ikke var involveret i beslutningen omkring Fusion GPS.” Xochitl Hinojosa benægter altså anklagerne om, at at Hillary Clinton var involveret.

Læs også: DOKUMENTAR “CLINTON CASH” OM BILL OG HILLARY CLINTONS ENORME MISBRUG AF MAGT, SKATTEDOLLARS OG DONATIONER

Bortset fra Ekstrabladet (Medier: Clinton-lejren betalte for urinsex-anklager mod Trump) er danske medier, der i månedsvis har tærsket langhalm på udokumenterede rygter, “anonyme kilder” og løse påstande om Trumps påståede samarbejde med Rusland, indtil videre tavse omkring den udvikling, Rusland-undersøgelserne har taget.

Video: Fox News’ Tucker Carlson om sagen:

Læs også: HARVARD-FORSKERE: TRUMP HAR RET I MEDIEKRITIK

Del artiklen her: