Del artiklen her:

Af: Nicolai Sennels

Medierne er i forvejen på glat is, når de bruger et enkelt foto som “bevis” for tyndt fremmøde 20. januar i Washington D.C.

“Beviset” styrkes ikke af, at fotoet er taget fra bagenden af begivenheden, hvorved man ikke kan se, om det overhovedet er taget når Trump er på stedet. Det kan været taget før, efter eller ved en helt anden lejlighed.

Her er de gamle mediers “bevis” (Trump 2017 t. venstre, Obama 2009 t. højre), som bl.a. Berlingske, Ekstrabladet og Jyllands-Posten brugte:

FakenewsTrumpInauguration.jpg

Som man kan se er på “beviset”, er der store hvide områder uden mennesker.

Dette foto er fra The Atlantic, og som man kan se, er det rent faktisk taget på det tidspunkt, hvor Trump går på scenen. Der er ingen hvide områder, kun mennesker, mennesker, mennesker, så langt øjet rækker:

TheAtlanticeTrumpInauguration.jpg

CNN tilbyder en særlig foto-service fra begivenheden, Gigapixel. Her er fotoerne taget med ekstrem høj opløsning, hvilket gør det muligt at zoome ind, selv på de bagerste rækker:

CNNTrumpInauguration1.jpg

CNNTrumpInauguration2.jpg

Der er ingen tvivl. Fotoerne viser, at det “bevis”, som de gamle medier cirkulerede, er Fakenews. Trump havde ret: Washington D.C. var stuvende fuld under hans indsættelse.

Til sidst en video gennemgang af hele LIVE-feeded fra indsættelsen. Igen viser det med alt tydelighed at de af MSM bragte billeder er optaget 1,5 – 2 timer før Trump går på talerstolen:

Tak til Hodjas Blog for tip om Gigapixel.

OPDATERET:

Fotochef erkender nu, at billedet ved Obamas indsættelse blev taget tættere på tidspunktet for selve indsættelsen, end Trumps billede.

Var du glad for denne artikel? Vil du gerne have mere at samme slags? Så støt forfatteren Nicolai Sennels via MobilePay på tlf.: 31 35 95 85.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.