32 METER BANNER OG ILD: UNGE PROTESTERER IMOD KVINFOS PASSIVITET OVERFOR INDVANDRERVOLD

(Foto: Den intellektuelle ungdomsorganisation Identitær minder venstreoritenterede feminister om deres svigt overfor europæiske kvinder, der i eksplosiv grad angribes af mænd med indvandrerbaggrund)
Del artiklen her:

Den intellektuelle ungdomsbevægelse Identitær er kendt for sine stilfulde og spektakulære politiske aktioner.

“I anledning af kvindernes internationale kampdag foretog identitære aktivister her til morgen en banneraktion på taget af Kvinfo for at gøre opmærksom på, at kvinder i Danmark i høj grad er udsatte for importeret vold, som resultat af indvandringspolitikken.” Sådan indleder den danske afdeling af den internationale bevægelse Identitær sit indlæg på Facebook d. 8. marts.

Identitær er en ungdomsbevægelse udsprunget af den nye generations bekymring for deres kulturs fremtid. Bevægelsen mener, at europæisk kultur er truet af ikke-vestlig indvandring, og er derfor stærk fortaler for, at ikke-vestlige udlændinge sendes tilbage til deres egen kulturkreds. Remigration, kalder Identitær det.

En af Identitærs anker er, at venstrefløjen i mødet med islam har svigtet sine egne grundværdier. Dette uddyber de unge intellektuelle aktiviter i en nylig kronik, Den forældede venstrefløj sidder fast i kassetænkning. Det har den bare ikke opdaget, i dagbladet Information:

“Kulturen svæver ikke frit i luften og kan ikke bare skilles fra dem, der har skabt den. …hvis ens egen kultur ikke skal dominere i ens eget hjemland, hvordan skal den så nogensinde overleve?”

For at understrege sin pointe om venstrefløjens svigt, besatte Identitær tidlig om morgenen på Kvindernes Kampdag taget på den venstredrejede feministiske organisation Kvinfos tag. Med sig havde de bragt et hele 32 meter langt bander og en håndfuld nødblus. Flot så det ud – og mon ikke Kvinfos feministiske tilhængere fik noget at tænke over.

Følg Identitærs flotte aktioner på Facebook ved at Synes om dem her.

Foto og video: Identitær besætter taget på Kvinfos statsstøttede kontorbygning:

(Foto: Den intellektuelle ungdomsorganisation Identitær minder venstreoritenterede feminister om deres svigt overfor europæiske kvinder, der i eksplosiv grad angribes af mænd med indvandrerbaggrund)
(Foto: Identitærs aktion imod de usolidariske feminister foregik i hjertet af København ved Den Sorte Diamant)
(Foto: Det var et spektakulært syn der mødte de morgenfriske københavnere på Kvinders Kampdag d. 8. marts)

Læs også:

UNGDOMSBEVÆGELSE UDFORDRER REGERINGENS INTEGRATIONSPOLITIK: “DET STORE GHETTOLOTTERI”

UNGE I AKTION MOD FLYGTNINGESTRØMMEN: “RYK SAMMEN, DER KOMMER FLERE!”

REMIGRATION: AKTIVISTER UDDELER FLYBILLETTER TIL “DET SOLRIGE” SYRIEN

PATRIOTISK UNGDOMSBEVÆGELSE: “TERROR SOM NORMALTILSTAND? NEJ TAK!”

ILD OG KÆMPE-BANNER: PATRIOTISK UNGDOMSBEVÆGELSE ER KOMMET TIL DANMARK

Del artiklen her: