ILD OG KÆMPE-BANNER: PATRIOTISK UNGDOMSBEVÆGELSE ER KOMMET TIL DANMARK

(Foto: Aktivister fra ungdomsbevægelsen Génération Identitaire havde et budskab til bilisterne ved Helsingør-motorvejen en tidlig novembermorgen)
Del artiklen her:

Ungdomsbevægelsen Generation Identitær, som er kendt for spektakulære aktioner, er kommet til Danmark.

Påstanden om, at “hvis man ikke er rød, når man er ung, har man intet hjerte. Hvis man ikke er blå når man er voksen, har man ingen hjerne” holder ikke i dagens Danmark. Ved skolevalget 2017 fik de borgerlige partier 55,3 procent af stemmer.

Ungdomsbevægelsen Generation Identitær, der ikke tager medlemmer ældre en 30 år, har formentligt gode vækstforhold i en tid, hvor mange unge søger tilbage til rødderne. Grænser og identitet – kulturel identitet – er in, grænseløshed og udviskning af nationale kulturer er yt. Generation Identitær rekrutterer deres tilhængere blandt unge, der med bekymring ser på den åbning af grænserne for uintegrérbare kulturer, der er fulgt i kølvandet på globaliseringen.

Læs også: DØ, OM SÅ DET GÆLDER!

Mens mange midaldrende sidder godt beskyttede rundt om i villakvartererne, mærker stadigt flere børn og unge konsekvenserne af den fejlslagne integration på egen krop. De røde lamper blinker over alt: I skolen og i nattelivet, på gaden og i avisernes overskrifter. Den unge generation er begyndt at tænke over, hvilket Danmark de og deres børn skal vokse op i.

Følg Generation Identitær Danmark på Facebook her.

Video: Forleden fik morgenfriske bilister på Helsingør-motorvejen en besked fra den danske gren af den internationale bevægelse Generation Identitær:

Læs også: ANTALLET AF POTENTIELLE INDVANDRERE PÅ VERDENSPLAN ER NU MERE END 700 MILLIONER

Del artiklen her: