WIKILEAKS AFSLØRER: HILLARY CLINTON STØTTEDE TRUMP

Del artiklen her:

Læk af emails fra Demokraterne afslører, at Hillary Clinton aktivt støttede Donald Trump som kandidat for Republikanerne.

“Donald J. Trump er Hillary Clintons Frankenstein.” Sådan skriver Julian Assange på Twitter, efter at hans organisation Wikileaks lækkede stjålne emails fra Demokraternes Parti.

I håb om, at republikanerne fik en kandidat, der ville afskrække konservative vælgere, gav Hillary Clintons lejr ordre til Demokraternes Nationale Komite (DNC) om, at man skulle forsøge at hjælpe forretningsmanden Donald J. Trump til at blive kandidat for Republikanerne. Det ville ifølge Clinton-lejrens beregninger gøre det lettere at vinde over Republikanerne ved valget i november 2016. Første del af Demokraternes plan lykkedes som bekendt.

Clinton-lejrens mail om at styrke Trumps kandidatur kan læses her. Uddrag:

“Vi ønsker ikke at svække de mere ekstreme kandidater (hos Republikanerne, red.). De skal derimod gøres til “rottefængere” (politisk strategi om at styrke en bestemt kandidat til at lokke en masse vælgere ned af en blindgyde, red.), som skal repræsentere det Republikanske Parti. Eksempler på Rottefænger-kandidater er:

  • Ted Cruz
  • Donald Trump
  • Ben Carson

Vi skal styrke disse “rottefængere” og fortælle pressen, at de skal tage dem seriøst.”

Del artiklen her: