“WHY WE HATE”

WhyWeHate
Del artiklen her:

Af Helle Andersen.

For øjeblikket kører en serie “Why We Hate” på Discovery produceret af bl.a. Steven Spielberg.

Serien insinuerer gennem alle klip, at præsident Trump er racist, og alle hvide, der organiserer eller ytrer sig, er white supremacists, dvs. hvide overherredømme-folk.

Nynazister
Serien berører først nynazister, der fremstilles som farlige, hvad ingen kan være uenige i (trods der kun er ca. 4000 nynazister i USA og ca. en håndfuld nynazister i Danmark, men disse lave tal nævnes ikke).

En skinhead, som tidligere var aktiv nynazist, interviewes, og man forstår, at han alene er radikaliseret pga. en traumatisk barndom (og bemærk lige, at den hvide unge skinhead blev massivt mobbet og hadsk tiltalt HVER dag gennem hans skoletid, hvor han var i en skole med især sorte: Det hedder racehad – men den greb produceren ikke). Den unge skinhead hadede jøder, men en jøde ansatte ham, gav ham løn og et fast job, og det reddede ham (underforstået, at hvis vi alle bare er venlige og kan rumme alt, så vil alle mennesker være gode og blive gode).

Muslimerne
Så lidt kort om muslimerne, som jo også kun radikaliseres pga. deres stakkels opvækst (underforstået de er jo så gode mennesker i realiteten og tror ikke på det had, som koranen indeholder).

Der er et klip med en ung traumatiseret amerikaner, Jesse Morton, der blev omvendt til islam. Han stod i lang tid bag en hjemmeside, der radikaliserede andre unge amerikanere. Han rejste på et tidspunkt til Marokko for at undervise i engelsk og slippe væk fra anholdelse i USA for at radikalisere unge. Der oplevede han det arabiske forår og talte med elever efter engelsk-undervisningen – og pludselig forsvarede han USA og de værdier, som han altid havde taget for givet. Han blev senere anholdt og sendt retur til USA (Jesse Morton arbejder nu med de andre kulturundergravere på Discovery og blev betegnet som afradikaliseret og lavede interviews som led i optagelserne af serien ”Why We Hate”).

Far-right og Antifa
Så til det virkeligt farlige ”Far-right”: Udsendelsen havde travl med at klippe mellem en Trump-tilhænger og klip af vold og oprør. Ekspert i ekstremisme Sasha Haulicek sagde, at det var yderst urovækkende, at ekstremismen i far-right-bevægelsen var ved at blive mainstream, og at disse grupper ønsker polarisering.

Der blev vist smukke klip med Obama, der sagde noget smukt, og stemningen var smuk (eller rettere sagt – det var bare varmt luft: fx sig til dit barn, at det betyder noget. Alle børn betyder noget, og det kan man vanskeligt synes er andet end smukt, men sådan er verden desværre ikke skruet sammen).

Så et klip med Trump og her forstås med indklip af vold og en Trump, der ser hård ud. Billeder af Trump og så klippes til foto af en talerstol, hvorpå der står Trump, og en sort person står foran talerstolen og bliver taget under armen og taget væk fra talerstolen (den sorte havde tydeligvis selv skaffet sig vej til talerstolen for at fortælle de hvide overherredømmefolk nogle sandheder).

Den tidligere skinhead, som vi før har stiftet bekendtskab med, udtaler, at Trump talte til alle racister (han måtte jo vide det, da han var tidligere nynazist, men nu afradikaliseret – dog synes afradikaliseringen at betyde, at han var blevet amerikansk socialistisk globalist, politisk korrekt ”demokrat” ift.  det demokratiske parti i USA. Det demokratiske parti er efterhånden ren socialisme og med en indstilling til virkeligheden mellem mennesker, som kun findes i eventyr. Uanset om det koster den vestlige verden sine værdier, så betyder det ikke noget, for politisk korrekthed er den nye Gud, og virkeligheden er noget, som kan omskrives – uanset realiteterne og historien).

Med en sætning blev Antifa beskrevet som moddemonstranter, der var så forsigtige (klippet viste bare de stillede sig op i en kæde, og nogle blev forsigtigt lagt ned af politiet), og det blev sagt at Antifa til en vis grad godtager og accepterer vold (uden videre kommentarer, og ANTIFA blev fremstillet som yderst forsigtige mod-demonstranter).

Så tilbage til det virkeligt farlige:  De hvide, der gik fakkeltog i Charlottesvilles 2017, fordi deres statuer af hvide blev fjernet og andre monumenter stillet i stedet. Deltagerne i fakkeltoget blev fremstillet som livsfarlige – som hvide nynazister, hvide nationalister og hvide overherredømme-sympatisører (men i realiteten var det bare hvide rolige demonstranter).

Så et klip, hvor den ”tidligere” radikale islamist Jesse Morton havde taget en af deltagerne i fakkeltoget i Charlottesville 2017 ind til interview. Den hvide Jason Kessler lød meget fornuftig. Han udtalte, at hvide ikke måtte organisere sig, men alle andre måtte, og at de hvide i fakkeltoget alene talte om borgerrettigheder på samme måde som Martin Luther King.  De ønskede ingen nynazister i deres arbejde, og den ”af-radikaliserede” Jesse Morton roste Jason Kessler og samtalen tonede ud.

Den ”tidligere radikale islamist” og nu ”af-radikaliserede” Jesse Morton udtalte, at man ikke skal opgive at ”af-radikalisere” den Far-right Jason Kessler, som bilder sig ind, at han ikke er ekstrem.

Afsluttende kommentar:
Sådan fodres folk dagligt med klip, der mistænkeliggør Trump, hvide og den vestlige kultur og dens værdier. Endvidere Far-right, som sættes på linje med nynazister og de allermest radikale islamister og behandles i samme åndedrag.

Trump kædes også løbende sammen med de farlige nationalister, nynazister og hvide overherredømme-folk, som bare er helt almindelige borgere, der vil bevare de vestlige værdier – for alle farver og borgere.

Del artiklen her: