NewSpeek

’WHEN THE SHIT HITS THE FAN’ ER DET SOM HOVEDTENDENS GAMLE, HVIDE MÆND DER LEVERER – OG STOR TAK FOR DET!

Hersh
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Sidste år var Trykkefrihedsselskabet så heldige at have Johannes Krüger som oplægsholder i forbindelse med en generalforsamling (se og lyt her). I den forbindelse lød præsentationen: 

”Det er med meget stor glæde, at jeg på Trykkefrihedsselskabets vegne kan byde velkommen til Johannes Krüger.

Johannes Krüger er født i 1941, og årstallet skal nævnes, fordi jeg for 117ende gang konstaterer, at hvis der skal leveres virkelig høj kvalitet inden for diverse forskningsområder, så er det som hovedtendens ældre og gamle hvide mænd, der leverer produktet.”

Den udtalelse står jeg ved her et år senere og er da blevet så inderligt bekræftet af Seymour Hershs graverjournalistik, der har afsløret bagmændene m/k bag sprængningen af Nordstream 2 (jf. her og her og her).   

Seymour Hersh svarer på medie-backlash
NewSpeeks følgere skal ikke snydes for en opfølgning, der i skrivende stund ligger på YouTube, men hvor længe?

 Seymour Hersh Details Explosive Story on Bin Laden Killing & Responds to White House, Media Backlash                                                                                                                                              

Når jeg i overskriften skriver ‘som hovedtendens’, er det fordi en Julian Assange, en Edward Snowden og en Andrew Tate er / var unge / yngre, da de trådte ind i frihedskampen.

Og så banker mit hjerte i øvrigt lige så varmt for Sucharit Bhakdi, der sammen med Michael Yeadon, Robert F. Kennedy Jr., Vernon Coleman, Peter McCullough, John Campbell og Roger Hodkinson indtager hæderspladserne i mit hjem.   

Fulgt op at et hjertesuk: Hold kæft – pardon my French – hvor er vi blevet trukket rundt i manegen af USA-slyngelstaten. Som bare ikke er det samme som amerikanerne!

Del artiklen her:
Exit mobile version