VORES KULTUR UNDERGRAVES HVER DAG

Danmark
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Regeringen har endnu engang åbnet op for øget indvandring.

Regeringen har i februar 2023 lavet en aftale med regionerne om, at sprogkrav for sundhedspersonale uden for EU lempes. Vores kultur og nationalitet undergraves hver dag med det ene tiltag efter det andet.

Uddrag af aftalen:

”Ændret sprogkrav. Regeringen vil ensrette sprogkravet for sygeplejersker fra tredjelande med sprogkravene for sundhedspersoner fra EU/EØS-lande. Der vil derfor ikke længere være lovkrav om, at ansøgere skal bestå en danskprøve inden evt. evalueringsansættelse.
Vurderingen af ansøgerens sprogkundskaber foretages fremover af arbejdsgiver, ligesom det i dag gælder for sundhedspersoner fra EU-/EØS-lande. Af hensyn til bl.a. patientsikkerhed vil der fortsat være behov for, at sundhedspersonalet har danskkundskaber på et tilstrækkeligt niveau afhængigt af de konkrete funktioner, der varetages.”

Jeg vil hellere have en borgerforpligtelse i form af arbejde i sygehuse/plejehjem en halv dag pr uge end øget indvandring, der ødelægger vores kultur. Regeringen spiller med på ønsket om at ødelægge nationalstaterne, hvis ’Endlösung’ vil betyde en One World Government grimt anført af FN.
Et FN ledet af flertallet, som er diktaturstater – næsten ligesom Danmark, hvor ’vaccine’-krav og ulovlig nedlukning, grundlovsbrud, jagt på borgerlige sunde kræfter via Rigsret og forfølgelse af frie medier og kritik bliver udråbt som konspirationsteorier. Dagligdagen i Danmark er ansvarsfrit embedsværk uanset gerninger samt en anti-demokratisk statsbetalt presse.

(Indlægget har været bragt i Nordjyske og nordjyske lokalaviser d. 7.3.23)

Del artiklen her: