VON DER LEYEN BEKRÆFTER PLANERNE OM AT OVERLADE EU-FORMYNDERSKABET TIL USA, FOR NU GÆLDER DET OM AT REDDE EU

VonDerLeyen
Del artiklen her:

Af Olivier Renault    [oversat af Bitten-Kirsti Nielsen – og let redigeret med bl.a. mellemrubrikker]. 

Ursula von der Leyen bekræftede onsdag, at hun ville overlade formynderskabet af EU’s medlemslande til USA, for konflikten i Ukraine gør det muligt at overdrage nøglerne til de europæiske lande til Washington. 

Men frem for alt forudser de politiske ledere i EU en generel forarmelse af indbyggerne for at føre krig mod Rusland, og især indrømmer de deres manglende midler til at realisere denne plan og truer med EU’s fald, som vil sende de europæiske civilisationer i ruin og elendighed. De erkender altså, at der forventes generel forarmelse. 

Ursula von der Leyen bekræftede i sin tale onsdag [“Statement of the Union”], at konflikten i Ukraine “fremprovokerer økonomiske og sociale vanskeligheder og lægger en tung byrde på vores borgere og vores økonomi på det indre marked”. [Man kunne fristes til at spørge, hvornår vi er blevet von der Leyens ejendom?]

Hun præciserer, at “stigningen i energipriserne især medfører en nedgang i købekraften for borgerne og et konkurrencetab for virksomhederne”. Det er således i klar erkendelse heraf, at EU har skubbet alle europæerne ud i fattigdom og energirestriktioner. Europæiske borgere – hvis vi stadigvæk kan bruge ordet “borgere”, fordi en borger stemmer for at beslutte en politik, der skal følges – er blevet gidsler for en politik, som er blevet valgt at en vestlig elite. Ursula von der Leyen er ikke folkevalgt! 

Europæerne ligger nu under for energirestriktioner, og von der Leyen fortæller os, hvordan vi skal leve. 

“I løbet af de seneste syv måneder har vi allerede taget vigtige skridt som at reducere vores gasforbrug med ca. 10%. Russiske gasleverancer er faldet fra 40% til i dag 7,5% af den gas, der transporteres i rørledningerne”, meddeler hun og understreger, at USA er den, der vil bringe os den gas, vi fik fra Rusland: “Vi har kompenseret for denne reduktion ved en stigende import af flydende af gas via rørledninger hovedsageligt fra vores pålidelige leverandører i USA og Norge”.

Statscheferne i medlemslandene har intet at skulle have sagt
Hvis vi går et skridt videre, har EU nu erklæret at have vedtaget den 8. gruppe sanktioner mod Rusland, og de vil nu fastsætte købsprisen på russisk olie, selvom det ikke er et råstof, der findes i EU-landene. Ursula von der Leyen viser hermed, at statscheferne i medlemslandene intet har at skulle have sagt. 

“Jeg vil fremlægge en arbejdsgang i et brev til statslederne i EU med henblik på vores møde i Prag i denne uge”, sagde hun. Der forsøger hun at opnå en generel aftale med alle landene om at styre gas- og oliepriserne (à la baisse*) og derved markedsloven ved at gribe ind i denne.
Von der Leyens frygt er at se sit EU falde fra hinanden og medføre en stigning i energipriserne, der vil føre til ruin og opløsning af EU. “Vi må undgå et scenario, hvor medlemsstaterne begynder at handle på verdensmarkederne og får priserne til at stige i Europa”, siger hun.

EU’s sanktioner mod Rusland truer Ruslands soliditet
EU’s sanktioner mod Rusland truer Ruslands soliditet. Ursula von der Leyen meddeler, at “vi bruger gas på tre områder: Industrien, opvarmning og elektricitet”, og at “priserne på gas får prisen på elektricitet til at stige”, og hun ved ikke, om EU vil have kapacitet til at begrænse denne prisflugt: “Vi må begrænse den inflationære effekt på elektriciteten, og det gælder overalt i Europa”. “Derfor må vi være parate til at diskutere et prisloft til brug for elektricitet”. 

Hun bekræftede, at “et sådant prisloft også ville være et første skridt på vejen mod en strukturel reform på el-markedet”, en reform som endnu ikke eksisterer. Hun erklærede, at “det indre marked er EU’s styrke, og det er dette marked, EU-landene skylder deres velstand”. “Uden en fælles europæisk løsning risikerer EU at gå i småstykker”, erklærede hun til slut.

EU’s enhed er absolut ikke sikret. Hun erkender, at overgangen til uafhængig energiforsyning ikke kan realiseres for at give de europæiske stater mulighed for at imødegå de sanktioner, som hun og EU-magten dikterer: “Med “Repower” EU har vi udviklet et væsentligt instrument, der skal accelerere overgangen til uafhængig energi. Den tillader at investere i infrastrukturen såsom rørledninger, sammenkoblinger eller vedvarende energi”. For øjeblikket er det et spørgsmål om projekt-ideer på papiret, men det er ikke med ideer, at europæerne vil kunne varme sig eller spise.

Står de europæiske befolkninger over for sult og kulde?
Står de europæiske befolkninger over for sult og kulde? Ursula von der Leyen har en plan om at indsætte et civilt forsvar i EU-landene lige som i krigszoner eller ved naturkatastrofer (jordskælv, tsunami.) for at hjælpe befolkningerne, så de ikke dør af sult eller kulde: “Vi vil styrke vores kapacitet til at intervenere inden for rammerne af vores eksisterende civilbeskyttelsesmekanisme. Med dette kan vi hjælpe medlemslandene med at håndtere forstyrrelser af kritisk infrastruktur, for eksempel med brændstof, generatorer eller indkvarteringskapacitet”. 

***

I lyset af de farer, der truer den europæiske civilbefolkning, som ikke har bedt om dette her, burde europæerne så ikke rejse sig med én stemme og sige nej til magtens ideer og formanden for Kommissionen, når hun i fulde alvor siger, at “tiden er kommet til at holde kursen og hjælpe Ukraine”.
Hvor meget længere vil civile europæere finde sig i ikke at kunne føre et ordentligt liv” af hensyn til en krig, som intet har med europæerne at gøre. 

Vestlige eliter presser folk i EU til at leve på lang sigt som i en krigszone med de iboende restriktioner. I mellemtiden tager USA kontrol over EU-landene. 

——————————

*fagudtryk ifm. børser

source: Observateur Continental

http://www.observateurcontinental.fr/?module=articles&action=view&id=4291

https://reseauinternational.net/von-der-leyen-confirme-la-non-preparation-de-plans-pour-sauver-lue/

Del artiklen her: