VIDEO STILLER SPØRGSMÅLSTEGN VED MEDIERNES PÅSTAND: DET VAR PÅ INGEN MÅDE ET “UHELD” I NEW YORK

Del artiklen her:

Statsstøttede medier citerer unavngivne “kilder” for den udokumenterede påstand, at “intet tyder på terror”, da en person pludselig vendte sin bil og kørte den ind i en større menneskemængde på Times Square i New York. Se videoen og vurdér selv om pressen lyver.

Torsdag i sidste uge blev én person dræbt og 19 såret, da en mand kørte sin bil ind i en menneskemængde på Times Square i New York.

Danmarks Radio og en række andre medier citerer unavngivne “kilder” for, at den udokumenterede påstand om, at“intet tyder på terror.”  Der er bestemt grund til at tvivle på denne påstand. De etablerede mediers beskrivelser ser ud til at være skrevet over den sædvanlige skabelon: Bare rolig, det var et enkeltstående tilfælde begået af en sindsforvirret mand – ingen grund til at skyde skylden på hverken kriminelle religioner eller forfejlet multikultur. Mere Fake News fra statsstøttede fantaster? Bedøm selv ved at se videoen, der angiveligt er af episoden, her:

Video af anholdelsen her. Såfremt det skulle vise sig at værre et jihadangreb, bør det ikke komme som en overraskelse. Lige siden Islamisk Stat opfordrede troende muslimer til at bruge køretøjer til at udbrede islam med, har flere terrorangreb været udført på netop denne måde, herunder i Nice (85 døde)Berlin (12 døde) og Stockholm (5 døde).

Se en redigeret udgave af Islamisk Stats video her:

Del artiklen her: