VERDENSRÅDET FOR SUNDHED – WHO’S ANTAGONISTISKE MODSÆTNING

WCH
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.  

[Nedenstående tekst efter *** blev bragt første gang d. 30. november 2022. Siden da er det kommet til mit kendskab, at Dr. Malone har lagt sag an mod Breggin-parret, forfatterne til en af de mest dybtgående bøger om corona-bedraget, ”Covid-19-and  the Global Predators: We Are The Prey”. 

Intet kan ryste mig mere, men da jeg over længere tid har fulgt Peter og Ginger Breggin, har jeg stor tillid til dem. Hvilket følgelig har sået et korn af mistillid til Robert Malone. 

Ingen sidder inde med den fulde sandhed, men med kniven på struben er jeg parat til at tage stilling: Dr. Malone har et problem med sin troværdighed, når han vil sagsøge Breggin-parret for defamering med et erstatningskrav på 25 mio. dollars. En retssag, der vil suge energi ud af de to ældre / gamle mennesker og holde deres opmærksomhed og arbejdsressourcer væk fra frihedskampen.   

Dr. Malone er relativ ny i kampen mod big pharma, Peter & Ginger Breggin har i årevis demonstreret, at de er på den rigtige side. 

Men som sædvanligt: Læs, lyt og døm selv lødigheden i argumentationen. Og her følger så den oprindelige artikel]

***

Desværre lidt forsinket, men NewSpeek har sjældent kræfter til at være helt dagsaktuelle: 

WCH

Dr. Robert Malone og Dr. Mike Yeadon er velkendte i NewSpeeks spalter og er altid værd at lytte til og læse [jf. dog indholdet i skarp parentes ovenfor] 

Her er de suppleret med Dr. Roger Hunter, som er ny for mig. 

*** 

Lies My Government Told Me: And The Better Future Coming | Dr Robert Malone

***

Dr Mike Yeadon: Why the Depopulation Agenda is Real and What We Can Do About It 

***

Introducing Conscious Health Caribbean to the World | Dr Roger Hunter

Del artiklen her: