VACCINELOVGIVNING BYGGER PÅ TRADITIONELLE VACCINER, IKKE GENTEKNOLOGI

vaccination
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Indimellem opdager jeg, at der er folk ’derude’, som har været meget tidligt på færde med at stille de rigtige alias kritiske spørgsmål i forhold til corona-cirkusset. 

I denne omgang har en bekendt sendt mig dette skriv klippet fra Facebook for ikke mindre end et år siden:  

Til alle jer, der gerne vil vaccineres… prøv at læse den her skrevet af Sesilje Bondo Petersen, cand.scient. Ph.d.

Arbejds- & Miljømedicinsk Afd. Frederiksberg hospital.

Sesilje Bondo Petersen er epidemiologist med primære forskningsområder:

Epidemiology; Registry research; Fetal programming; Public health, Maternal nutrition; Vitamin D; Occupational and environmental medicine. 

***

Her følger så det gamle Facebook-opslag: 

“Det her opslag er kun til information og ikke et diskussionsoplæg… Blot så du kan forholde dig til, hvad det rent videnskabeligt er for noget.

Dette er yderst vigtig viden, hvis du er ved at gøre dig klar til vaccination efter jul. Når du har læst denne forklaring på, hvorfor corona vaccinen er russisk roulette med dit liv, så skal du stille dig selv spørgsmålet: Hvorfor har jeg ikke hørt om dette i medierne eller fra myndighederne? “

Der er flere grunde til, at man skal være på vagt overfor de nye vacciner.

For det første, så er det ikke vacciner i teoretisk forstand men genterapi.

En vaccine er karakteriseret ved, at man indsprøjter et antigen, som kroppen danner antistoffer overfor.

Men ved disse nye vacciner, så er det ikke et antigen, der indsprøjtes, men en genetisk kode, som koder for antigenet. Dvs. at cellerne selv danner antigenet, når koden er blevet aflæst i cellen.

Det er potentielt flere ting, som kan gå galt i processen.

For det første, så kan man ikke være sikker på, at den genetiske kode er 100% korrekt sammensat efter gensplejsning.

Fra genteknologien ved man, at man ved gensplejsning aldrig rammer 100% korrekt.

Er man en af de uheldige, som får en vaccine med en genetisk kode, som ikke er 100% identisk med spikeproteinet, så kan der opstå autoimmun sygdom, da den genetiske kode kan tilsvare andre proteiner i vores krop.

Jeg tvivler på, at industrien tjekker hver enkelt vaccine for, om alle RNA-koderne er 100% korrekt sammensat. Det er der hverken tid eller økonomi til.

Vi ved fra SARS-CoV-1 vacciner, som blev trukket tilbage pga. voldsomme bivirkninger, at der kan dannes såkaldte ikke-neutraliserende antistoffer, som kan føre til en overdreven immunreaktion, når de vaccinerede udsættes for virus.

De vaccinerede dør simpelthen, fordi kroppens immunforsvar går amok.

Det er paradoksalt, når vi ved fra testforsøgene, at man ikke har undersøgt for, om testpersonerne er immune overfor smitte, men kun tester for nedgangen i antallet af symptomer.

Man ved faktisk ikke, om vaccinen forhindrer smitte med SARS-CoV-2.

Et andet problem er, at det spikeprotein (antigenet), der dannes ved aflæsning af den genetiske kode i cellerne, ligner de syncytin-1 proteiner, der dannes i moderkagen, og som er helt essentielle for gennemførelse af en graviditet.

Det er derfor afgørende, at de nye vacciner undersøges for, om de kan udløse et immunrespons mod syncytin-1, og dermed føre til infertilitet.

Vaccinelovgivning er desværre ikke fulgt med tiden, da den bygger på de traditionelle vacciner, hvor man indsprøjter et antigen. [min fremhævelse – LN]

I lovgivningen tages der ikke taget højde for, at vaccinerne nu er genteknologi. Dvs. vaccinerne skal ikke testes for om de øger risikoen for cancer, ødelægger fertiliteten eller giver skader på DNAet.

Det er paradoksalt, når vi har med genteknologi at gøre, som vi ved potentielt kan skade fertiliteten, øge risikoen for cancer og skade DNAet.

At Thomas Senderovitz (direktør i Lægemiddelstyrelsen) kan påstå, at vaccinen er sikker og testet for bivirkninger er mig en gåde.

Han kan påstå, at industrien har fulgt lovgivningen, men når lovgivningen er forældet og ikke dækker RNA-vacciner, så svarer det til, at vaccinerne ikke er undersøgt for bivirkninger.

Den vaccinelovgivning vi har nu er en åben ladeport. Vil man lave et biologisk våben ved hjælp af genteknologi, så er alle muligheder til stede.

Vi bør som befolkning kræve, at vaccinelovgivningen opdateres, så den tilsvarer de nye teknologier.” 

*** 

Min kommentar: Gid der var flere danske forskere som Sesilje Bondo Petersen og Christine Stabell Benn! 

Del artiklen her: