VACCINATION SOM MORDVÅBEN: KLAGE OVER BILL GATES INDGIVET FOR INDISK HØJESTERET

MuertreGates
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået en dansk oversættelse tilsendt af en følger. Den franske kilde står efter teksten].

Der er indgivet klage mod Bill Gates og Adar Poonawalla, adm. direktør for en af de største vaccineproducenter, til den indiske Højesteret for “mord ved vaccination”. Denne sag kaster lys over de modige anklagere og deres motiv for denne klage.

For at kæmpe mod manglen på gennemsigtighed og de ansvarlige for det indiske retsvæsen har modige indiske advokater oprettet “Indian Bar Association”.

Mord ved vaccination
Den 25. november 2021 erklærede sammenslutningen af advokater, at de havde indgivet en klage til Indiens Højesteret mod Bill Gates og Adar Poonawalla for “mord ved vaccination”, Gates indiske partner i produktionen af vacciner såvel som mod regeringens embedsmænd. Adar Poonawalla er adm. direktør i “Serum Institute of India”, en farmaceutisk gruppe, som producerer de fleste vaccinedoser i verden.

Rekvirenterne kræver især en erstatning på 134 mio. dollars for en ung 23-årig mands død pga. covid vaccinationen. Den unge mand havde haft tillid til medicinalgruppens falske påstande om, at vaccinen var sikker. Advokaterne udtaler (bogstaveligt talt), at … “før en vaccine eller behandling gives, skal personen være informeret om medicinens bivirkninger og ligeledes om tilgængelige alternative midler.”  

Hvis dette forbigås i tavshed ved vaccinationen, eller hvis man tillige lyver om vaccinens sikkerhed, er samtykket indhentet på falske forudsætninger. De anklagede, Bill Gates og Adar Poonawalla, vil kunne holdes ansvarlige for dette bedrag, for de har godkendt den ulovlige markedsføring af deres produkt. I Indien er vaccination under bedrag eller ved tvang en civil og strafbar handling. Hvis klagen accepteres, vil klagerne kunne danne præcedens, der vil kunne føre til en bølge af retssager.

————–

source: Kla.TV

og Reseau International 

Kilde: https://reseauinternational.net/meurtre-par-vaccination-plainte-contre-bill-gates/

Del artiklen her: