UNDERSØGELSE: SVENSKE VENSTREORIENTEREDE 5 GANGE MERE ANTI-SEMITISKE END HØJREORIENTEREDE

(Foto: Venstreradikale Antifa i Sverige er kendt for deres voldelige modstand imod Israel og støtter af Israel (foto: infowars))
Del artiklen her:

Forskning fra EU afslører, hvem der står bag den stigende anti-semitisme i Sverige.

Sverige oplever stigende problemer med anti-semitisme. I efteråret 2017 var der flere livsfarlige angreb på svenske synagoger. Den kendte danske skuespiller Kim Bodnia sagde sin rolle i serien Broen op, fordi det var for farligt for ham som jøde at indspille i Malmø.

En undersøgelse, gennemført af European Union Agency For Fundamental Rights, viser, hvorfra den øgede antisemitisme i Sverige stammer. Her har man interviewet jøder om, hvem de oplevede at krænkelserne eller volden kom fra. Det viste sig, at 51 procent af de antisemitiske angreb kom fra personer med islamisk baggrund, 5 procent kom fra personer med højreradikal baggrund, 0 procent kom fra personer med radikal kristen baggrund og hele 25 procent kom fra personer med venstreradikal baggrund.

Når det kommer til antisemitiske angreb, sker der altså 5 gange så mange gange angreb fra venstreradikale sammenlignet med højreradikale. Venstreradikale organisationer, herunder Antifascistisk Aktion – Antifa – er meget stærke i Sverige og kendt for deres voldelige holdninger rettet imod Israel og støtter af Israel.

Uddrag fra rapporten, som kan læses her:

Læs også:

INDREJSEFORBUD: DISSE 16 LANDE FORBYDER INDREJSE FOR JØDER

HISTORIKER SAMMENLIGNER ISLAM MED NAZISME

ISRAEL: VI HAR STOPPET DUSINVIS AF TERRORANGREB MOD EUROPA

Del artiklen her: