UKRAINE & VESTEN FØRER SPEJLVENDT KRIGSPROPAGANDA

Propaganda
Del artiklen her:

[Newspeek har fået nedenstående artikel tilsendt og vælger at give den et selvstændigt opslag].

Kilde: Ukraine & Vesten fører Spejlvendt Krigspropaganda (substack.com)

”(…)

Lille spejl på væggen der….

– Om propagandiserede debattører

Jeg [ChaosNavigator] synes, vi skal se lidt på, HVORFOR visse debattører, der jævnligt indfinder sig i mine debatter om krigen i Ukraine, siger så forstyrrede ting, som de gør.

I får lige en smagsprøve:

– “Putin og hans forbryder-styre. Magen til nazistiske storhedsvanvittige psykopat. Vågn dog for helvede op, og stop denne dybt ulækre glorificering af denne krigsforbryder og massemorder. Din Putin- og Rusland-propaganda er noget af det mest enøjede og ulækre, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med”.

– “Arme de 300.000 russere der bliver sendt i krig. Dårligt udrustede og dårligt ledede. Mod moderne, højteknologiske våben hjælper antallet af soldater ikke meget”.

– “Selvfølgelig hjælper Vesten Ukraine mod Putins gangster-stat”.

– “Med de handelsrestriktioner Rusland er underlagt mangler de meget for at kunne opretholde produktion af militært udstyr og ammunition. De har selvfølgelig deres atomvåben”.

– “Min dybeste medfølelse for den hårdt prøvede russiske befolkning, som nu er blevet sendt i krig og må leve med økonomiske sanktioner. De stakkels russiske mødre og fædre, der mister sønner til krigen”.

– “Jeg har også hørt russiske soldater omtale en praksis hvor man skyder egne soldater hvis de vender om og ikke rykker frem”.

– “Jeg håber virkelig at det russiske folk kommer til at opleve demokrati. Efter Sovjetunionens opløsning var der en kort tid med demokrati og kaos under Jeltsin, men derefter er det russiske folk igen blevet underlagt et autoritært styre”.

******

Alt… ALT hvad der bliver sagt foroven, var faktisk bedre anbragt på Vesten/Ukraine. 

(…) 

Resten af artiklen kan læses her. 

Del artiklen her: