UDØVER RØNSHOVED HØJSKOLE APARTHEID?

Rønshoved
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Forleden fik jeg en indbydelse til et dannelsesmøde på Rønshoved Højskole. Mailen orienterede bl.a. om en ændring i programmet for så vidt angår foredragsholdere. 

Og så fulgte en interessant sætning, hvor passussen ’alle deltagere til dannelsesmødet skal være færdigvaccineret samt medbringe en negativ kviktest fra dagen’ var fremhævet som her: 

Vi gør endvidere opmærksom på, at alle deltagere til dannelsesmødet skal være færdigvaccineret samt medbringe en negativ kviktest fra dagen. Det gør vi for at undgå, at der kommer smitte ind på skolen. Kviktesten er en ekstra sikkerhed, da man stadig kan smitte, selvom man er færdigvaccineret (selvom man ikke selv bliver så syg).”

Er apartheid kommet til Danmark? Noget kunne tyde på det. Der er 1. og 2. klasses borgere – og skulle man være så (u?)heldig at tilhøre den kategori af mennesker, der orienterer sig andre steder end i den statsstøttede presse og derfor er oplyst om, at de nødgodkendte, eksperimentelle injektioner kan have særdeles alvorlige bivirkninger (læs og lyt fx her)  – tja, så er man af indlysende grunde ikke ’færdigvaccineret’.  

I så tilfælde skal man altså holde sig langt væk fra Rønshoved Højskole, hvor dannelsesbegrebet tydeligvis er blevet udhulet. Det omfatter i hvert fald ikke (mere) evnen til kritisk tænkning.  

Del artiklen her: