TUSINDER AF TALIBAN-KRIGERE ANKOMMET SOM “FLYGTNINGE”

Del artiklen her:

I 2015 udtalte PETs chef Finn B. Andersen:

De efterretninger, vi har, på baggrund af dem vurderer vi, at organiserede militante grupper ikke vil benytte menneskesmuglere eller flygtningeruter til at forsøge at få terrorister ind i Danmark – simpelthen fordi ruten ikke er hensigtsmæssig.

Samme år udtalte tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen, at Vesten ikke skulle frygte terrorister blandt flygtninge.

Siden da er et utal af terrorangreb blevet udført at personer, som kom hertil som flygtninge. Jihad-angrebet med en lastbil i Stockholm tidligere på måneden er blot det seneste eksempel. Det enorme jihad-angreb i Paris i 2015 med flere end hundrede døde er et andet.

Så meget for den danske efterretningstjenestes evne til at se, hvad enhver almindelig danske kan regne ud: At selvfølgelig vil terrorister bruge flygtningestrømmen til at komme til Europa.

Nu afslører tyske myndigheder en uhyggelig detalje om de afghanske flygtninge. Siden 2015, altså året hvor både PETs nuværende og tidligere chef latterliggjorde bekymringen om terrorister blandt flygtninge, har alene Tyskland modtaget tusindvis af Taliban-krigere, som er kommet til landet i flygtningestrømmen:

“Siden 2015 er flere tusinde Taleban-krigere fra Afghanistan kommet til Tyskland gemt i flygtningestrømmen. Ifølge Spiegels (stort tysk nyhedsmagasin, red.) oplysninger fra Bundesamt for Migration og Flygtninge (Bamf) har de de tyske sikkerhedsmyndigheder registreret et firecifret antal mennesker, som har udtalt, at de havde kontakt med den radikale islamistiske gruppe i Afghanistan eller endda kæmpet for dem.”

Afghanere er udgør en af de største grupper, som er kommet til Danmark under flygtninge- og migrantkrisen. Det må derfor formodes, og et stort antal Taliban-krigere nu også bor blandt danskerne.

Del artiklen her: