TREVOR LOUDON: ’HVIS VI MISTER AMERIKA, MISTER VI VORES FRIHED OVERALT I 1000 ÅR’

FactsMatter
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Som jeg ofte skriver: Mange mennesker hjælper NewSpeek med at få informationer om verdens tilstand ud i æteren – de informationer, som de statskontrollerede medier systematisk undertrykker. 

En følger har således sendt denne yderst sé- og lytteværdige video:  

Exposing the Communist Forces, Including China, Behind US Election Integrity Issues: Trevor Loudon /Facts Matter 

med denne [let redigerede] følgeskrivelse: 

”Gennem nogen tid har jeg samlet nogle videoer med TREVOR LOUDON, der har stor viden om kommunisme, om USA og Kinas infiltration i landet gennem mange år.  

Lyt, han har herefter min allerstørste respekt. Hvilket engagement, uden manus – en tale på ca.  ½ time fuld af væsentlige, livsvigtige pointer. 

En tale millioner af amerikanere burde få mulighed for at høre.” 

***

Hvis du ikke magter at lytte til hele den dystre analyse, så snyd ikke dig selv for slutningen af min tekst – og få dig et godt grin. Men først introen til videoen: 

Roman Balmakov: “About two weeks ago, I attended an event in Arizona organized by True the Vote, the research team behind the film “2000 Mules.” They’re the ones who essentially used surveillance footage and cell phone ping data to uncover a ballot trafficking scheme, which allegedly played itself out across the entire country. And at this event in Arizona, there were multiple speakers who got up on stage and presented their findings as well as their analysis of the current situation.”

“Trevor Loudon gave a speech detailing how the election integrity issues that we’re seeing play out across this entire nation are actually part of a broader plan by forces who wish to see this country fall to forces like the Chinese Communist Party, and their many affiliates.”

*** 

FN’s verdensmål mangler ordene ’frihed’ og ’demokrati’

Konspirationsteorier, min bare! Dokumentationen for den overordnede agenda – med FN’s verdensmål som en af mange spydspidser i undermineringen af suveræne nationalstater og de vestlige demokratier – er massiv. De verdensmål, hvor ordene ’frihed’ og ’demokrati’ glimrer ved deres fravær.   

I dag ved vi – i hvert fald gør NewSpeeks faste følgere! – at de onde kræfter har været i gang i årevis. De fleste fatter desværre endnu ikke dybden og omfanget af ondskaben – styret af en lille globalistisk kults våde drømme om verdenskontrol, der vil gøre såkaldt almindelige mennesker til viljeløse, lydige slaver og robotter.  

What-to-do? Tja. Nemt er det ikke, men sæt dig først og fremmest ind i, hvad der foregår med et åbent sind og vær parat til at revidere opfattelser – for også de sandhedssøgende, alternative platforme laver fejl. 

Og har du overskud, kan du fx begynde at skrive til udvalgte magthavere efter nedenstående opskrift, som NewSpeek har modtaget via den flittige Lene Bang med opfordringen til at dele.
Det gør vi med fornøjelse, for humor er vores bedste våben – eller i hvert fald et af de bedste – i disse for vort land og for vor verden så mørke tider. 

***

Kære medlem i World Economic Forum

Kære medlem i World Economic Forum (WEF)*,

Ida Auken har på vegne af World Economic Forum udtalt, at agendaen er, at hendes (og dermed din) stue kan benyttes til forretningsmøder, når du er på arbejde.

Vi er en gruppe mennesker, som har brug for at holde et eller flere forretningsmøder, og dit hjem passer os alle, så vi kunne godt tænke os at tage imod dit tilbud og benytte din stue.
Vi skal nok sørge for at rydde pænt op efter os, og vi medbringer selv kaffe og brød, så vi kan lave kaffe i dit køkken og bruge dine kopper. Vi skal nok selv sætte dem i opvaskemaskinen og tørre bordet af, inden vi går.

Flere af vores mødedeltagere har på grund af de høje elpriser ikke råd til at tage bad hos sig selv. Derfor vil de gerne vide, om det er i orden, at de også benytter dit badeværelse og dine håndklæder, mens du ikke selv bruger dem. 

Du skriver, at du heller ikke selv ejer dit tøj – vi glæder os til at se, om der er noget, vi kan bruge i dit klædeskab.

Jeg vil gerne bede dig sende mig en kalender med de datoer, hvor du ikke selv er hjemme.

Du kan bare lægge nøglen under måtten.

Med venlig hilsen
(dit navn) 

Relevante links:

https://journalista.dk/ida-auken-droemmer-om-du-ikke-ejer-noget-men-bor-selv-i-herskabslejlighed-i-mondaen-bydel/

https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/

https://links.jfk21.dk/wef

*https://docs.google.com/spreadsheets/d/11SnQsDxA9T_Ui79xvOh8kpBGzVwzElvpNRItCby0wp0/htmlview?urp=gmail_link

https://shaperscph.com/

Del artiklen her: