MYSTISKE BLODPROPPER FREMKALDT AF DE EKSPERIMENTELLE VACCINER

McCullough
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Nogle af de blodpropper, som er opstået som resultat af de eksperimentelle mRNA-vacciner, er meget forskellige fra almindelige blodpropper og kan ikke behandles, som man normalt gør.

Dette og meget andet ubehageligt nyt om genterapi-indsprøjtningerne fortæller professor og hjerte-/kar-specialist Peter McCullough til Greg Hunter på USAWatchdog. McCullough betegner resultatet af mRNA-vaccinerne som en igangværende biologisk katastrofe af ubegribelig proportion.

Lange gummiagtige tråde 

Dr. McCullough beretter, at han både ved ultralydsscanninger og ved obduktioner ser en helt ny type blodpropper. Disse vaccinefremkaldte blodpropper har, så vidt jeg forstår, intet med blodpropper at gøre, men er en fremmed substans, der danner lange gummiagtige tråde (som sej spaghetti).
Ifølge McCullough kan den gummiagtige masse ikke fjernes med blodfortyndende medicin, som man normalt behandler blodpropper med (jeg formoder, fordi de reelt ikke er blodpropper, men propper af en anden substans).

Jeg har tidligere set videoer med bedemænd fra lande, hvor man balsamerer de afdøde, som taler om disse lange spaghettiagtige tråde. Beretningerne har virket en anelse sensationelle, så jeg har tvivlet på, om det nu også kunne være sandt. Jeg har imidlertid tillid til dr. McCullough og ligeledes til dr. Ryan Cole, som også bekræfter eksistensen af dette mystiske fænomen.

I videoen her viser dr. Ryan Cole en 12 tommer (ca. 21 cm) lang prop af den gummiagtige substans, som han selv har fjernet fra en vene (se omkring 16 minutter inde i interviewet). I Coles samtale med Steve Kirsch nævnes fundet af op til 3 fod lange tråde, dvs. propper på knap en meters længde! 

Velbekomme! til alle, der i efteråret skal hen og ha’ en booster! 

Del artiklen her: