TOP FN-TJENESTEMAND AFSLØRER FN’s MØRKE HEMMELIGHEDER

Obama
Del artiklen her:

Af Bitten-Kirsti Nielsen.

Her kommer en kort video på tysk med danske undertekster:

Top FN-tjenestemand afslører FN‘s mørke hemmeligheder

Videoen har følgende intro:

”Hvad vedrører ALLE: Top FN-tjenestemand afslører FN‘s mørke hemmeligheder En højtstående embedsmand, der har arbejdet på højeste niveau i FN i to årtier, afslører organisationens mørke hemmeligheder.

Calin Georgescu: Jeg har tjent denne institution i næsten 18 år. Grådighed kommer ikke fra flertallet af mennesker. Grådigheden kommer fra en lille del af befolkningen: oligarkerne (=multimilliardærerne), verdens oligarkesystem. FN er oligarkernes platform for at kontrollere verden.”  [Resten af teksten kan læses via det første link]

Tidligere præsident Obama
Ca.  2/3 inde er tidligere præsident Obama fordybet i at kæle med en lille, asiatisk pige på omkring 4 år. Barnet ser ikke videre begejstret ud.

At sådan en scene kan filmes uden at afstedkomme et ramaskrig i offentligheden viser, i hvor stort omfang det menneskelige bundskrab har taget magten over sjælene.

Hvad tænker manden dog på? Hvorfra kommer det barn? Hvor er moderen? Har pædofili endelig fundet en “naturlig” plads på de bonede gulve (den formørkede underverden) og signaleret nye ideer til den åndsforvirrede og dekadente woke kultur?

Lige før klippet ses et større antal mindre børn på gulvet i et stort lokale, og de er alle døde. Hvorfra kommer de døde børn? Og hvorfor forsvinder så mange børn? Klippet kan naturligvis være manipuleret, men problemet med børn, der forsvinder, er reelt.

Del artiklen her: