TIL VORE UDENLANDSKE GÆSTER

Justice
Del artiklen her:

Af Peter Qvistgaard, journalist.

Jo mere I afskyr den danske kultur og dens værdier, desto mere kærlighed får I fra mange danskere.

Hvis jeg som dansk far giver mine døtre tørklæder på eller endda forlanger, at de skal gå i burka – og sender dem i skole, vil jeg dagen efter få et brev fra kommunen, som har fået klager fra skolen og diverse forældre.

Hvis mine børn i alderen 8 – 12 år gentagne gange sent om aftenen render rundt i byen, vil jeg straks få et brev fra kommunen, som igen vil ”udtrykke stor bekymring” for mine børn.

Hvis mine piger aldrig møder op til fester eller aldrig har noget socialt med deres skolekammerater i fritiden, vil jeg få et brev fra kommunen, der ”udtrykker stor bekymring” for mine piger.

Hvis mine store drenge på 16 og 17 år gentagne gange bliver anholdt for kriminalitet, og i øvrigt kaster stole efter dommeren, vil mine drenge formentlig øjeblikkeligt blive fjernet fra mit hjem.

Hvis jeg truer min sagsbehandler hos kommunen, vil kassen øjeblikkeligt blive lukket, og jeg vil blive politianmeldt.

Hvis mine naboer opdager, at jeg har giftet mig med to mindreårige piger, vil jeg straks blive politianmeldt.

Hvis borgerne her i min lille by opdager, at min kone i tyve år går herhjemme på socialhjælp, vil der straks udbryde forargelse, og vi vil blive frosset ud her i byen.

Hvis min døtre skal afhentes af Flextaxa og køres i skole, og jeg insisterer på, at det skal være en kvindelig chauffør, får jeg så en kvindelig chauffør? For det gør nogle af jer udlændinge jo?

Eller hvad med hvis jeg nu undlader at give hånd til hende lærerinden henne på skolen, til min sagsbehandler, til forældre eller andre? Så vil jeg også straks her få en indberetning fra utallige forældre.

Og hvad hvis min familie og jeg pludselig står uden bolig? Får jeg så lige som jer udlændinge straks en bolig med betalt depositum, husleje, møbler, mad og andet?

Forleden dag var jeg sidste gang til tandlæge. Regningen lød på 11.500 kroner. Mange penge for mig. Ved siden af mig i receptionen stod én af jer udlændinge, som blot sagde til sekretæren: – Regningen skal sendes til Ringsted Kommune. Og så gik han glad ud af klinikken, og jeg gik så 11.500 kroner fattigere ud af klinikken.

Hvorfor må vi danskere ikke få samme hjælp som jer?

Hallo, jeg har absolut intet imod at hjælpe jer. Men hvorfor må vi danskere så ikke få samme hjælp som jer, og hvorfor må vi ikke gøre det samme som jer uden at blive udskammet af andre danskere?

Det samme tænker I jo sikkert også?

Men noget helt andet.

Hvis jeg som dansker tillader mig at komme med indvendinger mod denne forskelsbehandling, og eksempelvis samler tyve andre danskere, hvor vi så arrangerer en lille demonstration, hvor vi med det danske flag og taler giver vor mening tilkende, så kommer der pludselig en masse andre danskere, og fortæller os, at vi er racister.

Det kan I naturligvis ikke svare på. Men jeg vil dog tillade mig at antyde, at I er ved at grine jeres røv i laser, når I opdager sådanne ting. For I jeres hjemlande betragter I jeres landsmænd, der tillader sig at kritisere jeres værdier, som landsforrædere.

Og I undrer jer over, at det kan ske i Danmark. Ja, det er jo fordi at vi her i landet har demokrati. Og netop det faktum har I lært, allerede inden I kom her til landet. Og det forstår I at udnytte.

Det kan jeg da godt forstå. Jeg kan også forstå jer, som naturligvis tager de goder I måtte få eller kræve. For I har allerede forstået, at hvis jeg og andre ligesindede gør indsigelser, er der straks en masse andre danskere, der anklager os for racisme.

Jeg ville da gøre det samme, hvis jeg var i jeres land – og havde de samme betingelser, som I har i mit land.

En stor hyldest til jer udlændinge

Så fra min side skal der lyde en stor hyldest til jer udlændinge. Bliv ved med at kræve, bliv ved med at forsøge at ændre vort land til et religiøst samfund, bliv ved med at give jeres drenge frie hænder til eventuelt at lave kriminalitet, og bliv ved med at fastholde jeres rolle som ”ofre”.

For intet ondt vil ske jer – så længe vi danskere er så naive, at vi lader andre danskere ødelægge vort ellers så trygge land.

I skal bare huske, at når der er kommet tilstrækkeligt med andre af jeres trosfæller til vort land, begynder pengekassen at blive tom, og endnu værre, så begynder tilværelsen for jeres børn også at blive utryg. Med andre ord, Danmark bliver præcis til det samfund, som I i sin tid flygtede fra.

Hvad vil I så gøre?

Kontakte alle de ”pæne” danskere, som i sin tid hjalp jer? Glem dem. De er allerede til den tid flygtet til Østeuropa.

Har absolut intet mod indvandrere. Altså dem, der værdsætter vor kultur og værdier. Eksempelvis min muslimske svigerinde.

Del artiklen her: