SVERIGE – ENGANG ET MØNSTERLAND. I DAG STYRET AF IDIOTER OG MEDLØBERE

oresundsbroen
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.

En læge i Göteborg er dømt for svig, groft usand certificering og forfalskning af dokumenter, kan man læse i den svenske presse svt.se d. 28 juli 2021. 
Videre fortælles det, at tingsretten har idømt dette forbryderiske afskum 1 års fængsel.

Men hvad har mennesket dog gjort: Voldtaget eller øvet anden vold imod patienter, familiemedlemmer, forbipasserende, eller har han måske brugt vold imod en tyv, som ved nattetid uforvarende har forvildet sig ind i hans hus? 

Åh nej, ingen af disse så almindelige svenske forbrydelser, men noget langt, langt mere alvorligt er op spik: I flere tilfælde har han – forbryderen – udskrevet Covid-rejsedokumenter uden først at have set kundens negative PCR-testresultat, ja hele 7 stk. ud af en samlet mængde på 120.
Hvilken skamplet på den svenske lægestand!

Ligesom de fleste andre vestlige lande lader Sverige fortsat som om, at disse PCR-test er i stand til at afgøre, om et menneske er ramt af Covid-19. 

Ubrugelige og falske PCR-test-resultater
Sundhedsstyrelserne i Sverige såvel som i Danmark er ikke én, men adskillige gange blevet gjort opmærksomme på disse ubrugelige og falske PCR-test-resultater. De kører imidlertid videre, som om de er både blinde og døve. 

Sandt at sige er det ikke nævnte læge, men myndighederne som burde sidde bag lås og slå. Forhåbentlig bliver dette også tilfældet når Nürnberg-proces nr. 2 snart går i gang. Og hvordan var det nu, det var den gang? 

Er der ikke noget med at de dumme undskyldninger: ”Jeg fulgte bare ordrer” og ”Jeg vidste ikke” og deslige blev kasseret som tombola-nitter?

Sådan ser disse covid-dokumenter ud – om man nu kan stole på svt.se 

***

I øvrigt mener jeg: Der findes gode og ofte bedre og helt gratis alternativer til Google, Android, YouTube, Twitter, Facebook, Instagram, Amazon, Microsoft, Windows, Apple etc. etc. – så hvorfor fylde lommerne på dem, du ved ikke vil dig det vel?  

Del artiklen her: