BREAKING: TRE INDVANDRERE ANHOLDT FOR SVENSKE BILBRANDE

Del artiklen her:

Tre personer er anholdt, den ene i Tyrkiet, for at have afbrændt biler – såkaldt car-barque.

Svensk politi har anholdt to personer i forbindelse med en tilsyneladende koordineret afbrænding af over hundrede biler i Sverige. Derudover er en tredje person anholdt af tyrkisk politi i Tyrkiet. Alle tre personer skulle være kendte kriminelle fra indvandrerbander.

“Tirsdag blev yderligere to unge bandemedlemmer arresteret og mistænkt for deltagelse i ildspåsættelser i Frölunda mandag aften. Det drejer sig om en 19-årig og en 20-årig. Begg er ligesom den 18-årige kendt figurer i lokale indvandrerbander.” Det fortæller Samnytt.

Svensk politi har mistænkt en række personer i forbindelse med brandene, der er sket ved højlys dag. Ingen af de mange vidner turde gribe ind, og politiet har ikke været til stede.

Antallet af bilafbrændinger – populært kaldet car-bargue – er firedoblet i Sverige de seneste 20 år.

Hverken danske eller svenske medier har omtalt de voldsomme og omfattende angreb som mulig terrorisme.

Natten til torsdag blev endnu flere biler brændt af i Göteborg. Svensk politi omtaler dog disse hændelser som “en normal nat“. Såfremt urolighederne spreder sig over Øresundsbroen til Danmark, kan de også få betydning for den danske valgkamp, hvor spørgsmålet om grænsekontrol mod Sverige formentligt vil blive bragt op.

Video: Amerikanske medier om brandterroren i Sverige:

Video: Både svenskere og amerikanske journalister gjorde i sin tid grin med Donald Trump for at påpege problemerne med muslimsk indvandring i Sverige. Nu er der ikke længere nogen som griner:

Læs også:

SOMALISK DØDSPATRULJE I SVERIGE KAN RAMME DANSKERE

EFTER BOMBER OG “ØGET TRUSSELBILLEDE”: MALMØ POLITI FLYTTER POLITISTATION

 

Del artiklen her: