NewSpeek

SVENSK STATSMINISTER VIL IKKE UDELUKKE MILITÆR MAGT MOD BANDER

(Foto: Sveriges statsminister Stefan Løfven (S))

Del artiklen her:

Sveriges statsminister Stefan Löfven vil gøre alt for at stoppe den eksplosion i vold, der skylder henover

(Foto: Utenforskaper – reelt områder kontrollerede af bevæbnede islamistiske grupperinger – har næsten omringet Sveriges hovedstad Stockholm)

landet i disse år.

Soldater og tungt militært isenkram der patruljerer gader og på jagt gennem bybillede efter bevæbnede islamistiske grupperinger kan snart blive en del af svenskernes virkelighed. Landets statsminister, socialdemokraten Stefan Löfven, afviser ikke længerer at indsætte militær magt imod de bander, der har overtaget store dele af landet. Stockholm er allerede næsten omringet af de såkaldte “utenforskaper” – områder kontrolleret af bevæbnede religiøse ekstremister.

“Indsættelse af militæret er ikke den første ting vi skal afprøve, men jeg er villig til at gøre alt for at komme den alvorligt organiserede kriminalitet til livs,” sagde Löfven ifølge flere svenske medier efter en debat i rigsdagen om den stigende vold i det førhen så trygge og fredelige land.

Video (svensk tale): Debat i den svenske Rigsdag om stigningen i ekstrem kriminalitet og muligheden for at indsætte militæret:

Læs også:

SOMALISK DØDSPATRULJE I SVERIGE KAN RAMME DANSKERE

NEWSPEEK TV: CBN RAPPORTERER FRA SVERIGE OM KVINDERNES SITUATION

“REGERINGEN INDRØMMER NU, AT GRÆNSEKONTROL OGSÅ HANDLER OM TERROR. HVORFOR HAR VI SÅ IKKE KONTROL MOD SVERIGE, DER JO FLYDER MED JIHADISTER?”

Del artiklen her:
Exit mobile version