NewSpeek

“REGERINGEN INDRØMMER NU, AT GRÆNSEKONTROL OGSÅ HANDLER OM TERROR. HVORFOR HAR VI SÅ IKKE KONTROL MOD SVERIGE, DER JO FLYDER MED JIHADISTER?”

Inger-Støjberg

(Foto: Inger Støjberg (V) (venstre.dk))

Del artiklen her:

(Foto: Inger Støjberg (V))

Regeringens argument for grænsekontrol har indtil nu været, at man ville stoppe illegal indvandring. Men nu erkender den, at det også handler om at undgå terrorisme.

Kommentar af Nicolai Sennels

Regeringen indrømmer nu, at grænsekontrol også handler om terror. Hvorfor har vi så ikke grænsekontrol mod Sverige, der jo flyder med jihadister? Som det er nu, er Danmarks grænsekontrol at sammenligne med en kvinde, der render rundt med tøj på overkroppen, mens underkroppen er nøgen. Godt nok har vi en smule grænsekontrol mod Tyskland, men vi kan når som helst blive “taget bagfra” af nogle af de tusinder af IS-sympatiserer, der ifølge svensk politi render frit rundt lige derovre for enden af Øresundsbroen.

Inger Støjberg skriver det oven i købet selv ganske præcist i sit brev til EU om Danmarks forlængelse af grænsekontrollen: “De mange fejlslagne og gennemførte terrorangreb, der har fundet sted i EU-medlemslande i 2016 og 2017, har i al deres rædsel vist, at terrorgrupper sandsynligvis forsøger at udnytte mangler i vores grænsekontrol. Det er en del af deres strategi at krydse de ydre og internationale grænser for Schengenområdet, og det indebærer ofte at forberede angreb i et medlemsland fra et naboland.”

Læs også: GRÆNSEKONTROL? POLITI STOPPER BIL MED SPRÆNGSTOF TÆT PÅ KØBENHAVN

Der er trods alt kun 24 minutters kørsel fra downtown Malmø – Nordens Bagdad – til Kastrup Lufthavn, og tre kvarter til Rådhuspladsen, Strøget og Christiansborg. Og hvad med de 11 grænseovergange ved Sønderjylland, som kun kontrolleres sporadiske, fordi vi “ikke har råd og mandskab” til at kontrollere alle?

Vi skal nu til at fyre 5 milliarder kroner af på en brigade, så vi kan hjælpe de baltiske lande i tilfælde af, at Rusland angriber dem. Hvorfor har vi så ikke råd til at beskytte os selv? Hvad er det for en prioritering, VLAK-regeringen har gang i?

Ja, jeg spørger bare.

P.S. Husk også grænsekontrol ved Esbjerg, hvor færgen fra Harwich løber til. England er om noget endnu mere oversvømmet af radikale islamister end svenskerne.

Læs også: PET BEKRÆFTER BEHOV FOR GRÆNSEKONTROL: “TERRORTRUSLEN KAN KOMME FRA ET AF VORES NABOLANDE”

Læs også: TVÆR-EUROPÆISK MÅLING: STORT FLERTAL AF EUROPÆERNE ØNSKER NATIONAL KONTROL MED GRÆNSERNE

Læs også: KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

Del artiklen her:
Exit mobile version