STØT BORGERFORSLAG I KAMPEN MOD WORLD HELL ORGANISATION

Flu
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Det ser skidt ud for frihedskampen. Søndag d. 29. april deltog jeg i en demonstration ved Storkespringsvandet på Strøget i København, arrangeret af Peer Brændgaard.

Tema: At få sat en stopper for WHO’s våde drømme om en verdensregering.

Der kom sådan cirka ’to ludere og tre lommetyve’, men vi fik da delt en hel del flyers ud til de forbipasserende. Om end det store, store flertal af folk på lørdagsindkøb ikke ville tage imod. Indrømmet: Louis Vuitton ER også langt mere sexet og fristende end hårde data og ubekvemme sandheder.

Flyeren bærer overskriften STOP WHO og har bl.a. ordlyden: ”WHO er en udemokratisk og korrupt organisation, der vil være en ny verdensregering – og fjerne Danmarks selvstændighed – ved misbrug af ”sundhedskriser”.

Danmark må og skal hverken underskrive IHR Amendments eller den nye pandemitraktat!”

Uanset det rystende ringe fremmøde og den massive afvisning af informationer om WHO, skal Peer Brændgaard have tak for sin indsats.

May Day med opfordring til at støtte et borgerforslag 
Også organisationen May Day er aktiv i oplysningskampagnen om WHO og skriver bl.a. i deres nyhedsbrev: ”De udemokratiske ændringer til den gældende WHO-traktat og sundhedsregulering vil give WHO helt uhyrlig magt over hver enkelt borger i tilfælde af en pandemi – som WHO i øvrigt selv definerer og udråber!

Al national suverænitet vil, i det tilfælde, sættes ud af kraft, og WHO vil kunne bestemme nedlukning, isolation, tvangsmedicinering – og samtidig sætte sig på vores nationale sundhedsvæsen med krav og diktater.

Ændringerne skal besluttes i maj, men der vil løbende kommer nye forslag hen over året. Sæt dig grundigt ind i det, og når du er blevet lige så oprørt som os, så gå ind og støt et borgerforslag mod, at Danmark skal tilslutte sig ændringerne.” (citat slut)

Jeg har selvfølgelig skrevet under – og kan blive noget forstemt over, at kun 1403 (sic!) havde givet deres underskrift, da jeg tjekkede d. 30. april. Men del-del-del.   

Velstandspartiet – Jorden Frihed Kundskab
Også Velstandspartiet er aktivt i kampen mod WHO. De har netop udgivet nok en udgave af Vakstidende, hvor man kan linke til de foreløbigt fire aviser på flere måder:

avis.jfk21.dk

– Specifik avis på site fx Vaks#4,
avis.jfk21.dk/vaks04

– Direkte link til specifik avis fx Vaks#4,
avis.jfk21.dk/downloads/vaks04.pdf

– Direkte link til specifik side i avis fx side 18,
avis.jfk21.dk/downloads/vaks04/18.pdf

– VAKS Skabelon og vejledning til egen avis,
avis.jfk21.dk/skabelon

Det er godt arbejde – og jeg kan kun gentage: Del-del-del.

John Campell & Elsa Widding
Og så lige nogle ekstra links med John Campbell og Elsa Widding:

WHO new powers concern 

Mr Andrew Bridgen MP

Dags att prata om vaccinet, biverkningar och WHO – Elsa Widding i Swebbtv Embedded (Censurerad på YouTube)

Replik: Erik Glaad och Niclas Nilsson är 2 bakterier som behöver vård – NewsVoice

”Det råder inflation i försöken att riva ner meningsmotståndare och samhällsbyggande initiativ genom användandet av diverse fyndiga nyord som tex förintelseförringare (till skillnad från förintelseförnekare), antivaccin-aktivister och det fullständigt utnötta ordet konspirationsteoretiker.”

Huvudobjektet för Erik Glaad och Niclas Nilsson är i sin artikel ändå Elsa Widding som idag är en del av det etablerade samhället i egenskap av riksdagspolitiker med inriktning på klimatanalys.

Elsa Widding är ett kunskapsljus som inte låter sig påverkas av politisk korrekt vetenskap, alltså den “vetenskap” som inte är speciellt vetenskapligt korrekt.

Problemet med bakterierna Glaad/Nilsson är att de missförstått sina roller. De angriper fel spelare.

De borde förslagsvis utmana politisk korrekt vetenskap och de organ i ekologin som tex WHO som kan anses vara en front för intressen iscensatta av en predatorisk läkemedelsmaffia.”

***

Iseeit

Del artiklen her: