SOLID DOKUMENTATION PÅ TILSTEDEVÆRELSEN AF NOGET, DER SOM MINIMUM MÅ BETEGNES SOM UIDENTIFICERET I COVID-VACCINERNE. NANOTEKNOLOGI?

NanoStrukturer
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Nanoteknologi i covid-vaccinerne er noget, som for de fleste vil lyde som en absolut vanvittig konspirationsteori. Jeg har af den grund været betænkelig ved at skrive om det, da jeg i visse kredse stadig nyder respekt for mit videnskabsjournalistiske arbejde – en respekt jeg ville være ked af at sætte overstyr.

Fra de første formodninger om skjult nanoteknologi i vaccinerne blev fremsat, har jeg fulgt forskere som fx Dr. Ana Mihalcea, der har berettet om sine fund af den slags formodede fremmedlegemer i blod fra vaccinerede individer (og på det seneste desværre også i uvaccinerede).

Da man kan udrette stor skade på sit omdømme, hvis man blot en enkelt gang rapporterer om noget, der senere viser sig at være komplet forkert, valgte jeg ikke at skrive om det.

DR. PHILIP MCMILLAN & DR. MATT SHELTON

Imidlertid blev der om denne formodede nanoteknologi i juli 2024 offentliggjort resultater af en seriøs og grundig forskning udført af koreanske og japanske researchere. Dr. Phillip Mcmillan har på sin YouTube-kanal rapporteret om denne forskning, og han er forsigtigheden selv, når det kommer til at meddele om kontroversielle påstande (som fx de gummiagtige fibrøse ”embalmer’s clots).

Dr Philip McMillan og dr. Matt Shelton giver i dette interview udtryk for at besidde ”inside-information” om meget dygtige forskere, der angiveligt i kulissen har hjulpet med den japansk/koreanske forskning, men hvor forskerne af hensyn til egne job ikke har turdet sætte deres navn på rapporten.

FORSKNINGSARTIKLEN

Jeg har gennemlæst forskningsartiklen og kan kun sige, at den synes at være solid dokumentation på tilstedeværelsen af noget, der som minimum må betegnes som uidentificeret, og som forekommer i samtlige covid-vacciner (også dem der ikke bygger på mRNA-platformen).
Om det virkelig er nanoteknologi, må videre undersøgelser afsløre.

Her et par udvalgte steder fra forskningsartiklen:

”Da Pfizerprøven blev bragt op til kropstemperatur, viste der sig efter 2 dage en udvikling, som om aktivering var respons til en ordre. Forskellige former opstod som ormelignende objekter, lagdelte disks, kugler og aflange rør. Sammenlignet med Pfizer havde Moderna i alle 7 prøver endnu flere partikler og flere kunstige bevægende strukturer – disks, spolelignende vindinger, perlekæder og samlinger af lysekroneagtige spoler.”

”Da det nye originale glas med Pfizer-koncentrat blev undersøgt under stereomikroskop, viste der sig kun få bevægende ormeagtige enheder eller få små partikler. Når koncentratet derimod blev fortyndet (som anbefalet af producenten før injektion i et menneske) i et 1:6 forhold med saltvand, blev der efter få minutter aktiveret indhold, som synes at vågne op og blive dannet såsom stangformede og nøgleformede strukturer. Disse nye enheder bærer ingen lighed med naturlige eller identificerbare organiske enheder.”

Forskerne har af hensyn til studiets natur arbejdet i flere år, og det er derfor, at en seriøs artikel som denne først fremkommer nu. Man kan ikke sige, hvad det er, man har fundet, hvilket vil kræve ekspertise bragt ind fra en hel anden forskningsgren. Men vigtigst er det selvfølgelig i første omgang at dokumentere, at: ”Disse nye enheder bærer ingen lighed med naturlige eller identificerbare organiske enheder.”

DER HAR LÆNGE VÆRET FORSKET I NANOTEKNOLOGI

Det hele lyder lidt langt ude, men det er kun indtil, man opdager, at der længe har været forsket i og udtaget patenter på nanoteknologi til transhumanistisk applikation fx indenfor militæret. Remote-overvågning af kropsfunktioner er en af mulighederne.

Det interessante er, at disse strukturer ikke er til stede i vaccinerne, men opstår når man, som forskerne gjorde, skabte forhold, der simulerede virkelighedens scenarie (temperatur, koncentration og et medium, som simulerede forholdene i menneskekroppen).
Mange troværdige eksperter som fx patolog Ryan Cole har længe fastholdt, at det, man havde fundet, var naturligt forekommende krystaller af eksempelvis kolesterol. Og det er derfor vigtigt, at vi holder muligheden åben for, at der er en anden måske mindre foruroligende forklaring på de observerede fænomener.

NANOROBOTTER ER ABSOLUT IKKE SCIENCE FICTION

Nanorobotter er absolut ikke science fiction. I forbindelse med research til min bog Enter ID har jeg haft kontakt til Professor James Tour, der forsker i (og skaber) nanoteknologi, bl.a. til brug i medicinsk øjemed. Jeg kan derfor sige, at den officielle ikke-hemmelige forskning udført af mennesker med gode intentioner er langt fremme.
Vi kan således være sikre på, at den militære forskning med ubegrænsede midler og uden moralske skrupler er meget længere fremme. Det kunne evt. forklare, hvorfor forskerne ikke helt forstår, hvad det nøjagtig er, de ser – det kan simpelthen være hidtil ukendt teknologi.

Endnu et citat fra artiklen:

”Resultater fra eksperimenter med varme og elektromagnetisk stråling var signifikante. Kort tids udsættelse viste bemærkelsesværdige ændringer i de selvsamlende strukturer. Ultraviolet stråling, synligt lys, temperatur, kvælstof, kulstof, elektromagnetiske felter og andre faktorer kan tydeligvis udløse reaktion i nanopartiklerne – til at samle eller adskille hvad der synes at være pre-programmerede strukturer.”

Forskerne har således tilsyneladende også fundet en forbindelse mellem nanostrukturerne og elektromagnetisk stråling, og her kan spekulationerne så rigtigt få ben at gå på, med hensyn til hvilke mulige funktioner nanoteknologien kan have.

Hvis det virkelig er korrekt, at covid-injektionerne indeholder nanoteknologi, er det endnu et bevis på, at onde kræfter står bag vaccinationskampagnen. Det bekræfter også, hvad vi godt vidste på forhånd, at der lå en anden dagsorden bag injektionerne, og at den erklærede pandemi og den omfattende frygtpropagandas egentlige formål var at få flest mulige til at tage disse indsprøjtninger.

Forskningsresultaterne peger på, at dette er et angreb på hele menneskeheden, og det kan derfor ikke gå hurtigt nok med at få opklaret, hvad disse nanostrukturer er, og hvilken funktion de har.

Del artiklen her: