SKRÆMTE LÆRERE: ELEVERNE PÅ ASTRID LINDGRENS SKOLE HAR VÅBEN MED

Del artiklen her:

Den svenske skole er mange steder reelt brudt sammen.

Sikkerheden og trygheden er alarmerende på mange svenske skoler.

Det svenske sikkerhedsfirma Sensec informerede forleden sine investorer om, at det var begyndt at sælge skudsikre vinduer til svenske skoler. Vi ser en kraftig stigning i efterspørgslen i dette segment. Desværre er det en konsekvens og naturlig udvikling i nutidens samfund, men det er meget glædeligt at vælge vores produkter og tjenester,” fortæller Sensec om skolens indkøb af skudsikre vinduer.

For nyligt stod en svensk skolelærer frem og fortalte om forholdene:

“Jeg tror højest, der går fem år, førend det langsomme kollaps resulterer i et fuldstændigt sammenbrud. Hverdagen i de multikulturelle skoler: Trusler, vold og endda voldtægter,” skriver netmagasinet Samtiden, der har interviewet skolelæreren Mikael.

“Jeg er blevet skåret med en kniv, truet, slået og har fået min bil vandaliseret. Jeg har haft elever, som er blevet bortgift, mishandlet og solgt til sex for en cigaret. Elever som er blevet røvet, endda helt ned i indskolingen. Jeg har været på skoler, hvor der var skudhuller i væggene,” fortæller skolelæreren. “Sammenbruddet er her egentligt allerede. “Mindst ti skoler alene i Gøteborg burde lukkes grundet trusler og vold,” fortæller han videre og afslører, at det drejer sig om skoler med mange indvandrere.

(Foto: Børnebogsforfatteren Astrid Lindgren indvier skole ved med en klokke at ringe ind til den første undervisningstime)

På Astrid Lindgrens skole i Vimmerby fortælles det, at lærerne ikke længere tør komme i skole:

“Ifølge ombudsmanden har elever i en af klasserne våben med i skole. Medarbejdere modtager daglige overtrædelser og hårde, ubehagelige ord. Nu er det kommet så langt, at de, der arbejder med klassen, ikke ønsker at komme på arbejde,” skriver Ombudsmanden.

Forfatteren Astrid Lindgren var selv med til at indvie skolen, som er opkaldt efter hende. Hun ringede således ind til skolens første undervisningstime.

Video: Rystende dokumentar om, hvordan elever med ikke-vestlig baggrund i Tyskland truer og tæsker lærere og elever:

Læs også:

DEMOKRATI: 27 PROCENT AF MUSLIMSKE SKOLEELEVER FORETRÆKKER SHARIA

FORSKNING: 30 PROCENT AF MUSLIMSKE SKOLEELEVER ØNSKER AT KÆMPE TIL DØDEN FOR ISLAM

REGERINGEN VIL BEKÆMPE PARALLELSAMFUND MEN STØTTER SHARIA I SKOLER OG BØRNEHAVER

Del artiklen her: