SKIDT START FOR DEMOKRATERNE

washington-dc
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard.

(NewSpeek vil løbende bringe Lars Hedegaards analyser af (optakten til) det amerikanske præsidentvalg.  Som en helt nødvendig korrigering og justering af de etablerede mediers slagside)

Mens dette skrives – kl. 9:30 tirsdag formiddag [04.02.20]– er der stadig ingen afgørelse efter de demokratiske caucuses i Iowa. Tallene skulle have været afrapporteret for adskillige timer siden. Talsmænd for det demokratiske parti forklarer forsinkelsen med “tekniske problemer”, og at der er “uoverensstemmelser” i opgørelserne. Hvad det så end skal betyde.

En “uoverensstemmelse” kunne f.eks. være, at Iowas demokrater ikke har stemt som partiledelsen kunne ønske. DNC, demokraternes nationale komite, havde håbet, at tidligere vicepræsident Joe Biden ville blive nummer et, men det ser ikke ud til at være gået i opfyldelse, fordi kommunisten Bernie Sanders står for stærkt.

Hvis Sanders ender med at blive partiets præsidentkandidat, har demokraterne ikke store chancer for at komme af med Donald Trump til november. Det har endog Nancy Pelosi, formanden for Repræsentanternes Hus, erkendt.

Hvis det skulle gå så galt, bliver demokraterne nok nødt til at finde på noget for at stoppe ham – ligesom sidste gang.

Del artiklen her: