SKAF SELVFORSYNENDE LAND MENS DU KAN – HVIS DU IKKE GØR DET ER DU FUCKED OM ET ÅR ELLER TO

Corbett
Del artiklen her:

Af ChaosNavigator.

NewSpeek har valgt at bringe følgende tekst ubeskåret. Alt andet end opmuntrende, men vi bliver nødt til at se trolden i øjnene.

***

Med udgangspunkt i en reminder fra flere og flere mennesker, som nu advarer om dét, som talløse ‘konspirationsteoretikere’ har vidst i mange år, paster jeg mine gentagelser (igen), da vi nærmer os punktet mere og mere….

UPDATE 15. februar 2025 – Corbett Report: Building community is a way to fight back by constructing something new Building Community – #SolutionsWatch Corbett

Gentagelser igen:

2022 Undergrundsguide til forandring, overlevelse & beskyttelse

Post-Apokalyptisk Pensum for Pionerer, Preppere & Patrioter

ChaosNavigator

En Fremtidsmanual – hvem skal du flytte sammen med?

Afsnit: Intro * Hvem skal du flytte sammen med? * Bevidsthedskapitalen * Faldgruber * Nye vågne øko-fællesskaber VS traditionelle gamle økofælleskaber * Be a Ninja * Konfliktløsning og transformation af negative emotioner * Økonomi og sikkerhed * Mænd og Kvinder * Rollefordeling & Forcer * Privatliv & Frihed …

Read more

3 months ago · 2 likes · ChaosNavigator

James Corbett
James Corbett: »Mine faste læsere vil forstå, hvad jeg foreslår her: skabelsen af ​​et parallelsamfund. Vi vil ikke opnå dette ved at bede om flere smuler fra overherrernes bord eller blive hyrdet ind i stadigt mere snævre teknologiske fængsler [MitID f.eks.], eller ved at tro, at vi kan vinde denne krig ved at møde fjenden i deres kontrollerede domæne.
Det kan vi kun opnå ved at skabe vores eget bord, vores egen økonomi og vores egne interessefællesskaber. Dette vil kræve den lange og vanskelige opgave at øge vores uafhængighed væk fra de autoritære systemer i alle domæner: informationsdomænet, fødevaredomænet, sundhedsdomænet, det monetære domæne, det mentale domæne og alle andre omstridte konfliktområder i denne altomfattende femte generations-krig.

Nemmere sagt end gjort, selvfølgelig. Men der er intet alternativ.

Nogle vil sige “Men vil de ikke angribe et sådant parallelsamfund?” Pointen er, at du allerede er fjendens mål i en krig. Ja, fjenden vil komme efter dig. Men de dominerer dig allerede…. [man kan derfor ligeså godt lave pilotprojekter med andre om at løsrive sig nu, idet nettet strammes til langt mere ekstremt i fremtiden, hvor du får meget svært ved at bevæge dig udenfor de teknokratiske systemer, som vil blive forsøgt implementerede i vesten. Kina er betatesten for vesten! -edit,Ildpor]

Vi skal stoppe med at spille deres spil. Vi må holde op med at udkæmpe deres krig. Vi skal stoppe med at afgive vores magt, vores autoritet, vores tid, vores opmærksomhed, vores energi og vores ressourcer med møde fjenden på deres vilkår på deres slagmark.
Vi skal skabe vores eget parallelsamfund på vores egne præmisser.’

– Your Guide to Fifth-Generation Warfare, Corbett Report, 28. marts 2022

Update juni 2022: I den nylige diskussion af den 25. juni 2022 mellem Whitney Webb, Catherine Austin Fitts, Iain Davis, Kit Knightly og Patrick Wood (James Corbett trækker meget på Wood i analyser om det kommende teknokrati), siger Wood, at mennesker som vil bryde ud af statstyranniet, skal forberede sig på at leve på 1850’ernes betingelser fra 1:02:37. Flere af dem, bl.a. Knightly, siger, at deres mange website kommentarer viser, at når sandheden om the Deep State og råddenskaben går op for folk, er det oftest så deprimerende, at det afholder dem fra at blive klogere på virkeligheden

Faldgruber – om at skabe forandring med midler som ikke virker – Interview med James Corbett:

‘Hvordan kan vi modstå denne nye verdensorden? I dine podcasts siger du, at vi ikke skal bekæmpe Udyret fysisk, for hvis vi gør det, vil vi bare give Udyret større berettigelse til at slå tilbage mod os. Vi bør heller ikke blot protestere over for Udyret for at skabe forandring, for det tjener yderligere til at legitimere Udyret. I stedet bør vi stoppe med at fodre Udyret, og det er noget, vi har magten til at gøre. Kan du forklare, hvad den magt er?

James Corbett Tja, jeg er fascineret af ideen om, at vi har fået falske skabeloner at følge med hensyn til at løse vores problemer, blandt andet at bekæmpe vores fjender – skabeloner, der er givet os gennem så megen social konditionering og medierne. Her er tanken, at vi skal finde hjertet eller lederen af ​​organisationen, og på en eller anden måde dræbe den person eller den gruppe, eller hvad det nu er; eliminere det, og alt vil på magisk vis blive til det bedre. Når man tænker i brede vendinger, forekommer den falske skabelon i stort set alle science fiction-dystopier, du nogensinde har set: Hvis det viser sig godt i sidste ende, er det kun fordi de har formået at halshugge udyrets hoved, uanset om det er Ringenes Herre eller Tron, eller en sådan film. Jeg synes, at det grundlæggende og fuldstændigt er den forkerte måde at se det på, for i sidste ende er de særlige individer, der måske eller måske ikke holder ‘magtens ring’, udskiftelige. Faktisk er der rigtig mange mennesker, der ville knokle for at komme i den magtposition, hvis den gamle garde skulle blive fejet væk af en eller anden grund.

Jeg tror, ​​at der er brug for en mere fundamental revolution: ikke at vælte en specifik instans af denne idé, men at forkaste ideen fuldstændigt. Og det kan kun komme, tror jeg, ved at opbygge et alternativt system, som folk faktisk ønsker at anvende. Jeg tror, ​​vi er nødt til at løsrive os fra dette system, som vi er blevet vævet ind i. Desværre er det nok lige så svært at gøre, som den analogi ville få det til at lyde, fordi vi er så vævet ind i samfundets struktur, at det er svært at forestille sig at frigøre os fra alle disse processer.

Vi er afhængige af så mange af vores daglige behov på dette enorme, uhåndterlige virksomhedssystem, der er knyttet til netop disse organisationer, der trækker i trådene fra statslige institutioner, at det kan virke ret overvældende. Hvordan kan en enkelt person påvirke dette? Men jeg tror, ​​vi er nødt til at lede efter ethvert muligt punkt, hvor vi kan begynde at løsrive os fra disse kontrolsystemer og begynde at genoprette en form for uafhængighed. Det kan være en meget lille ting, som bare for eksempel: i stedet for at købe dagligvarer i købmanden, køb dem måske på et landmandsmarked eller i det mindste nogle af dine dagligvarer. Eller måske kunne du dyrke dem selv i en køkkenhave. Sådan noget er en lillebitte ting på det individuelle plan, men jeg tror, ​​det er det eneste i det lange løb, der kan føre til den type samfund, vi ønsker at bringe til virkelighed. Igen, jeg tror, ​​det er sådan nogle småting, hvis vi begynder at anlægge os med flid og vedholdenhed, der til sidst vil kunne vælte dette. Men desværre, som jeg siger, er vi på nippet til denne videnskabelige revolution, som gør videnskabeligt diktatur muligt, så vi har desværre ikke nødvendigvis generationer af tid. Det giver et tidsperspektiv til alt dette – jeg vil ikke sige, det er en tidsindstillet bombe – men du forstår ideen. Vi har ikke meget tid at spilde.

Vi har et valg. Enten fortsætter vi med at gå ind i denne teknologiske virksomhedsmatrix… eller vi begynder at skabe alternative strukturer, som ikke er afhængige af det system. Det er et valg, vi skal træffe hurtigere i vores liv , end det har været på noget andet tidspunkt i menneskehedens historie.’
– Anatomy of the New World Order (audio + transcript), James Corbett interview, 2015

Kilde: https://chaosnavigator.substack.com/p/skaf-selvforsynende-land-mens-du

Del artiklen her: