NewSpeek

SKABER MAGTFULD INTERNATIONAL ALLIANCE IMOD INDVANDRING

(Foto: Ungarns premierminister Victor Orban, leder af det konservative parti Fidesz)

Del artiklen her:

Ungarns konservative premierminister Victor Orban vil skabe en international alliance imod indvandring.

Ungarns premierminister Victor Orban arbejder på at skabe en international alliance imod indvandring. “Vores værste mareridt kan blive virkelighed. Vesten taber, fordi den ikke kan se, at Europa bliver invaderet,” advarede han ifølge Reuters.

Ungarn har allerede indgået et samarbejde med tre andre lande, Polen, Tjekkiet og Slovakiet i den såkaldte Visegradgruppe, også kaldet V4. Men Victor Orbans regering har også indledt samarbejde med CSU i Sydtyskland, en afdeling af den barnløse kansler Angela Merkels kristen-konservative parti. Dette har bidraget til splittelsen i Merkels egne rækker og regeringsforhandlingerne med de stærkt politisk korrekte socialdemokrater, SPD. Både Visegradgruppens afvisning af EU’s krav om migrantkvoter og indblandingen i tysk politik har sat vist, at Victor Orbans flertalsregering formår at sætte store aftryk på europæisk politik.

Victor Orban er reelt i samarbejde med Visegradgruppen i færd med at skabe en international alliance imod indvandring. Udover Visegradgruppen og CSU, rækker Orban hånden ud til det nye konservative Østrig, Kroatien og til Italien, hvor EU- og indvandringskritiske partier med blandt andet den farverige 83-årige Silvio Berlusconi, står til at sejre d. 4. marts 2018. Dertil kommer Israel og stormagten USA, hvis ledere Benjamin Netanyahu og Donald Trump begge har besøgt Visegrad-gruppen og udtrykt støtte til deres udlændinge- og grænsepolitik.

Som en sidebemærkning kan det nævnes, at NewSpeek-skribent Nicolai Sennels vurderer, at også Danmark vil foretrække Visegrad-gruppens spor frem for EU-Tyskland-Frankrig-triadens globalistiske spor de kommende år.

Victor Orbans konservative parti Fidesz – Unge Demokrater – står til at få over halvdelen af stemmerne ved det kommende ungarske valg.

Ungarerne er, ligesom størstedelen af det øvrige Østeuropa, glade for grænsekontrol, selvbestemt udlændingepolitik og deres nationale kultur, som de er stolte af og ønsker at bevare. De ser de største problemer komme fra EU, hvorfor Orbans udtalelser som “hvor absurd det end lyder, så kommer den største fare mod Vesten fra Bruxelles, Berlin og Paris,” falder i god jord blandt de ungarske vælgere.

“Vi tror ikke, at denne kamp er håbløs, tværtimod,” sagde Orban ved den nylige tale i parlamentet. “V4 står fast på vores krav, Kroatien ser ud til at være med os, Østrig er drejet i en patriotisk retning, og i Sydtyskland gør CSU modstand.”

Jo, EU, FN og verdens magtfulde globalister som Georg Soros står overfor en beslutsom og stadig stærkere modstander af deres grænseløse, kulturopløste verdensbillede.

Læs også:

FATTIGT EU-LAND: HELLERE FORLADE EU END MODTAGE MUSLIMER

ISRAEL: VI HAR STOPPET DUSINVIS AF TERRORANGREB MOD EUROPA

DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

TYSKLANDS REGERING SAMMENLIGNER LØKKES REGERING MED NAZISTER

Del artiklen her:
Exit mobile version