NewSpeek

FATTIGT EU-LAND: HELLERE FORLADE EU END MODTAGE MUSLIMER

Del artiklen her:

(Foto: USAs præsident Donald J. Trump og Polens præsident Andrzej Duda, YouTube)

Et klart flertal af vælgerne i EUs 5. største land er ikke i tvivl: Hellere forlade EU og dermed afsige milliarder af euro fra unionen, end at tage imod muslimer. Årsag: Sikkerhed.

Polen, der er EUs 7. fattigste land og unionens største modtager af EU-støtte, vil hellere undvære de mange milliarder euro, som EU omfordeler til landet, end at tage imod muslimske flygtninge og migranter.

I en rundspørge, udført af analyseinstituttet IBRIS, har et repræsentativt udvalgt af vælgerne skulle svare på, hvad de vil vælge, hvis valget står imellem at tage imod muslimske flygtninge eller forlade EU. Et klart flertal på 51,2 procent vil hellere, at Polen forlader EU. Kun 37,6 procent vil, at Polen tager imod de muslimske flygtninge, og landet dermed kan fortsætte med at modtage milliarder i støtte.

En kæberasler til bureaukraterne, som nok må se i øjnene, at Polen – og en række andre østeuropæiske lande – sætter hælene i. Spørgsmålet om påtvungne kvoteflygtninge kan i sidste ende være det, der får EU til at falde fra hinanden.

USAs præsident Donald J. Trump gav forleden en historisk tale i Polen forud of G20-topmødet i Tyskland. Talen var et klart signal om støtte til Polens krav om national selvstændighed og et tydeligt signal om solidaritet med alle, der kæmper imod islam:

Del artiklen her:
Exit mobile version