NewSpeek

SHERIN KHANKAN ANBEFALER ISLAMISTISKE FORTALERE FOR JIHAD OG STENING

Del artiklen her:

Kan man modtage offentlig støtte til at lede et center for religiøst undertrykte kvinder, når man selv går ind for sharia?

Den kvindelige imam Sherin Khankan har mødt massiv kritik fra tre borgerlige folketingsmedlemmer, som alle er imod, at hun får skattekroner for at drive center for kvinder, der oplever “psykisk vold, social kontrol og religiøs social kontrol.” Projektet hedder Exitcirklen. De tre politikere, Martin Henriksen (DF), Naser Khader (K) og Marcus Knuth (V) mener ikke, at Sherin Khankan er passende til jobbet.

Logikken hos de tre herrer synes at være, at ligesom en arbejdsgiver i en børnehave til en jobsamtale må vælge ansøgere fra, der ikke kan lide børn, bør staten kunne fravælge ansøgere til projekter for religiøst undertrykte kvinder, hvis ansøgeren selv går ind for den ideologi, kvinderne lider under.

Læs også: HIZB-UT-TAHRIR: VASKEÆGTE FUNDAMENTALISTER

Som NewSpeek tidligere har rapporteret, støtter Sherin Khankan det islamistiske parti Hizb ut-Tahrir, der ønsker at erstatte demokrati med netop sharia. Khankan mener, at det danske samfund skal give plads til mennesker, der ønsker at bruge Koranen som grundlag for politik, altså lovgivning: “Vi skal kunne rumme folk, der anskuer Koranen som politisk ideologi.”

Koranen har vel at mærke dødsstraf for muslimer, der forlader islam, for kvinder, der har sex før ægteskabet og homoseksualitet. Kan kvinder, der ønsker at forlade islam, har en dansk kæreste eller er lesbiske, føle sig i trygge hænder hos Sherin Khankan?

Læs også: ULVEN VOGTER FÅR? ISLAMIST FÅR SKATTEKRONER TIL SIT PROJEKT “EXITCIRKLEN” MOD SOCIAL KONTROL

Udover Exitcirklen driver Sherin Khankan også Mariam Moskeen, hvor der praktiseres kønsadskillelse. Desuden har hun startet foreningen Kritiske Muslimer, som hun driver sammen med imamen Fatih Alev, der går ind for stening og andre af de barbariske islamiske love, den såkaldte sharia.

Kritiske Muslimer anbefaler (kopi her) en række bøger, som er interessante for dem, der vil forstå Khankans syn på sharia, herunder stening og jihad. Udover to bøger af Khankan selv, anbefaler Kritiske Muslimer nemlig en bog om henholdsvis islamisk sharia og en bog af en tilhænger af terrororganisationen Det Muslimske Broderskab.

Bogen om sharia, Encyclopedia of Islamic Law: A Compendium of the Major Schools, er skrevet af Laleh Bakhtiar. Laleh Bakhtiar betragtes i nogle islamiske kredse som kætter, fordi hun på visse områder arbejder for at lempe de islamiske skrifters hadtale imod vantro. På andre områder forsvarer hun dog på klassisk vis de forskellige former for dødsstraf i islam.

Læs også: HVORDAN FUNGERER SHARIA?

Laleh Bakthiar, hvis syn på islamisk lov Sherin Khankan promoverer i Kritiske Muslimer, har både skrevet og redigeret en række bøger om sharia. En af disse er al-Ghazzali: Jewels of the Quran, en oversættelse redigeret Bakthiar, som prædiker dødsstraf for homoseksualitet og utroskab med et argument om, at “disse ting forhindrer samfundets fortsættelse.” Ifølge bogen skal folk, der ikke tager Koranens ord alvorligt, stenes: “Nogle mennesker er så dumme, at de tror, Koranen blot er bogstaver og lyde. Det mest passende vil være at stene disse mennesker.” Om hellig krig: “For at afskrække dem, der ikke accepterer Sandheden, er det lovligt at føre krig mod dem, der er utaknemmelige.” (“dem der er utaknemmelige” er Bakthiars egen modererede oversættelse af “vantro“).

I hendes forord til al-Ghazzalis blodige bog skriver Bakthiar – hvis syn på sharia Khankan anbefaler: “al-Ghazzalis bøger bliver ved med at begejstre mig.”

At Martin Henriksen, Naser Khader og Marcus Knuth er betænkelige ved, at staten ansætter en leder af Exitcirklen, som anbefaler en forfatter, der er “begejstret” for jihad og for stening, er nok forståeligt for mange.

En anden bog, som Khankan gennem Kritiske Muslimer anbefaler, er skrevet af Tariq Ramadan (der for tiden er under anklage for voldtægt). Tariq Ramadan er barnebarn af Det Muslimske Broderskabs grundlægger Hassan al-Banna og medlem af International Union for Muslim Scholars (IUMS), som ledes af Youssuf Qaradawi, Broderskabets åndelige overhoved. Tariq Ramadan er i øvrigt kollega med steningsimamen Fatih Alev – Khankans føromtalte medstifter af Kritiske Muslimer – idet de to radikale herrer begge arbejder i broderskabets European Muslim Network.

Det Muslimske Broderskabs motto er: “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar.” Den engelske regering konkluderer i en regeringsrapport fra 2015, at Broderskabet støtter terrorisme, at dets værdier er i strid med demokrati og at det modarbejder muslimers integration i vestlige samfund.

Læs også: SVENSK STATSRAPPORT: DET MUSLIMSKE BRODERSKAB VIL NEDKÆMPE DET SVENSKE SAMFUND

Statens ansættelse af Sherin Khankan er endnu et eksempel på, at godtroenhed blandt politikere og embedsmænd fører til, at skatteydernes penge går til radikale islamister.

Læserundersøgelse:

Har de tre borgerlige politikere ret i deres kritik af Sherin Khankan, som de mistænker for at være islamist?

Vis resultater

 Indlæser ...
Del artiklen her:
Exit mobile version