SF’S MANGLENDE VIDEN OM NATIONALØKONOMI

Immigrant
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.


Midt i en verdenskrise, der nemt risikerer at tvinge den vestlige verdens økonomi i knæ, begynder de offentligt ansattes foretrukne parti, SF, igen at råbe om deres yndlingsemne kvoteflygtninge. SF er utilfreds med, at der kun er sluppet få afrikanere, arabere og asiatere over grænsen. Vi skal have blandet befolkningen, have flere ghettoer, mange flere der lever i lukkede parallelsamfund, der er fjendtlige mod værtslandet, mere kriminalitet, mange flere analfabeter, flere at forsørge, så de offentligt ansatte er sikret arbejde resten af livet og venstrefløjen stemmer.

Vi skal have et dansk Seine-Saint-Denis (den mest farlige indvandringstætte bydel i Frankrig). Koste hvad det vil. Sammenhængskraft er en by i Rusland for Enhedslisten, de radikale og SF.

Disse partier stirrer også sultne mod Grækenlands overfyldte migrantlejre. Men har de migranter behov for beskyttelse? Nej! De fleste har sneget sig ulovligt ind i Europa, mange har fået afslag på asyl og er nu vendt tilbage. Næsten alle har det til fælles, at de ikke har et beskyttelsesbehov. Snak bare løs om de stakkels børn, det handler om virile unge kulturelt ustyrlige og farlige mænd. Kig mod Sverige!
De humanitære institutioner har det til fælles, at hver såkaldt flygtning betyder penge i kassen. Så de anbefaler ikke et migrantstop.

Nu kræver SF altså 500 kvoteflygtninge. Pris i år og hvert år til solen brænder op – 150 millioner. Oveni en forrygende gæld på grund af Covid 19 og en truende verdensøkonomisk deroute.

Er de rigtig kloge i børnehaven SF? Og sover vi tornerosesøvn, mens politikerne manipulerer os?

Del artiklen her: