SERGENT ANDERSENS PERSPEKTIV PÅ UKRAINE-KONFLIKTEN: DEN PERFEKTE UNDSKYLDNING FOR AT LAVE EN EU-ANGREBS-HÆR, DER OGSÅ VIL KUNNE BRUGES MOD DANSKE SOLDATER

SergentAndersen
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Som NewSpeeks følgere ved alt om, bringer vores platform rigtigt mange artikler, analyser, videoer, interviews m.m. på engelsk. Desværre er der ikke ressourcer til at oversætte mere end en brøkdel af stoffet, så derfor er vi ekstra glade, når der kommer kvalificerede indspark på dansk. 

Et af dem står sergent Andersen for i denne korte video, der redegør for, hvordan de brede befolkninger bliver manipuleret til at acceptere drakoniske statslige tiltag med det helt overordnede mål at opnå kontrol over borgerne. 

Endvidere fastslår Andersen, at hvis man vil vide, hvad der foregår, så skal man grave dybt og længe – i erkendelse af at der altid foregår noget i kulisserne, som nyhedsdækningen bevidst – eller ubevidst? – mørkelægger. Jf. Karsten Pultzs artikel DE STATSFINANSIEREDE MEDIER ER I DAG MÅSKE DEN STØRSTE TRUSSEL MOD MENNESKEHEDEN

Min personlige vurdering
Min personlige vurdering er, at hvis der ikke snart er nogle flere, der vågner op til en forståelse af, at the Great Reset allerede er i fuld gang under dække af Ukraine-konflikten – toppet om med Will Smiths lussing til Chris Rock under Oscar-uddelingen! – så er frihedselskende demokrater og dermed resterne af de vestlige demokratier fortabt. 

Hvorfor? Elementært: Det store flertal af de mennesker, som sidder på ALLE- som i samtlige – vigtige samfunds- og økonomiske institutioner og på topposterne, sælger ud af vores borgerrettigheder. De rådne eliter er mere eller mindre associeret med World Economic Forum, Bilderberg-gruppen, WHO, FN og EU alias Europas undergang m.fl. Hvor vi i øvrigt hele tiden skal holde i erindring, at EU IKKE er hele Europa. 

Forræderiet gælder i Danmark, og det gælder i resten af den “frie” og ufrie verden (Rusland, de arabiske lande, de afrikanske lande m.fl.)

Den ”frie’ verden er kun et mulehår bedre, og alt for meget tyder pt på, at vores ”ledere” og det store flertal af danskere er helt med på en fremtidig verden med tyranni, ensretning, tvang og overvågning. Jf. de mange tvangs’vaccine’-fortalere oplistet af Thomas Aastrup Rømer. 

Del artiklen her: