SELV SVERIGE ER RYSTET

Vaccine
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.  

Her er, hvad der står at læse i Nya Dagbladet: 

”Medicinsk apartheidpolitik blir verklighet i Danmark. 

Danmark blir nu först i Norden med att implementera medicinsk apartheid och bekräftar nu att de som inte låter sig injiceras med något av covidvaccinerna ska vägras tillträde till musiklokaler, teatrar och biografer. De får heller inte äta på restauranger, träna på gym eller ägna sig åt någon inomhusidrot.” 

For kort tid siden ville jeg have nægtet at tro, at det er mere frit at bo i Sverige end i mit fødeland Danmark. Men formentlig er det bare et spørgsmål om en kort frist, før Sverige og de øvrige nordiske lande går i Danmarks fodspor.

Eksperimentelle forsøg på mennesker
Ligegyldigt hvad noget land finder på, vil jeg aldrig tillade nogen fascist eller ikke-fascist at vaccinere mig. De kan fængsle mig, de kan myrde mig, men aldrig vil jeg tillade, at de vaccinerer mig imod min vilje. Dette gælder ligegyldigt, hvad statsmagten kalder en ”vaccine”, eller hvilken ”sygdom” de hitter på. 

At udføre eksperimentelle forsøg på mennesker som modsætter sig (læs: injicerer os med mRNA og lignende stoffer), medførte hængning af de skyldige i 1945-46. Og retvist så.

Er vi ved at komme til det punkt, hvor frie menneskers sidste håb er åbent oprør? 

Del artiklen her: