NewSpeek

SE DE KVALMENDE BILLEDER: INDVANDRERE “LIKER” OG GRINER AF STOCKHOLM-TERROR

Del artiklen her:

Fire mennesker og en hund blev dræbt, at en muslim i Stockholm valgte at følge sin religion og køre en lastbil gennem Stockholms svar på Strøget i København.

Politiske korrekte svenskere besvarede jihadangrebet med en enorm “Kærlighedsdemonstration“, resten af Vesten synker en ekstra gang og forbereder sig på den dag, det bliver deres tur og politikerne fordømmer endnu en gang, imens de fortsætter med at lukke yderligere millioner fra samme brutale kultur ind blandt vores børn og børnebørn.

Se her, hvordan muslimer reagerede på angrebet i Stockholm:

“Haha, vores muslimske brødre frejrer angrebet i jeres gader, foran jeres kameraer” (ung indvandrer giver tommelfingrene opad til kameraet):

“For os er der ingen forskel på ikke-muslimer og hunde. Rør ikke vores syriske brødre og søstre, i vantro.” (kommentar til den hund, som også blev dræbt ved angrebet):

En glad og smilende indvandrer vinker til kameraet under et interview af en bekymret ældre svensker ovenpå angrebet:

 

Indvandrere smiler og griner, mens en svensk politimand forsøger at få kontrol over situationen. Svenskerne til højre ser bekymrede og alvorlige ud (kvinden yderst til højre holder chokeret hånden ved munden):

En tyrker henviser til den tyrkiske præsident, islamisten Recep Erdoğans, nylige advarsel til europæerne om, at de ikke længere vil være sikre i deres egne gader:

En muslimsk Twitter-bruger henviser til Koranens 48:13: “Hvis nogen ikke tror på Gud og Hans udsending; – Vi har beredt en helvedesild til de vantro.”

“Jeres patetiske hadefulde ord giver ingen mening. I tør ikke sige jeres mening på gaden i jeres egne lande. Det gør vi.”:

En tyrkisk mand skriver: “Jeres regeringer bad om multikultur og fik det. Dette er mellemøstlig kultur, brutal og mørk. Jeg blev født ind i dette.”

Hvorfor ser man muslimer glæde sig over jihadangreb i Europa? Jo, som NewSpeek tidligere har berettet, så er Generation Jihad her:

80 procent af unge tyrkere i Holland ser “intet galt” i at føre “jihad” imod ikke-muslimer. Det meget høje tal skal ses i lyset af, at tyrkere anses for at være blandt de mere vestligt indstillede muslimer. 27 procent af alle unge franskmænd og 14 procent af alle unge briter under 25 sympatiserer med jihad-bevægelsen Islamisk Stat. Dette inkluderer efter al sandsynlighed et meget stort flertal af unge muslimer i de to lande.

Tallene stemmer fint overens med, at 75 procent af muslimerne i Europa mener, at Koranen – en bog, der hundredevis af steder prædiker vold mod ikke-muslimer – skal tolkes bogstaveligt.

Del artiklen her:
Exit mobile version