SCOTT RITTER: BEVIS AT JEG TAGER FEJL. VI ER PÅ VEJ UD I ET GLOBALT SELVMORD

ScottRitter
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg har fået tilsendt videoen Scott Ritter “Prove me wrong” – YouTube fra en følger, der i de seneste knap tre år mange gange har hjulpet NewSpeek. Med links til og analyser af alle aspekter af The Great Reset. 

Følgeren ledsager videoen med følgende ord: 

”Hør Scott Ritter. 

Har du nogen som helst muligheder for, at mennesker med en smule indflydelse kan få chancen til at høre denne video, så gør det. Forhåbentlig kan den få tørret lidt af propaganda-søvnen ud af øjnene på nogle med lidt indflydelse. 

Det er nu en afgørende tid, vi lever I.” 

I første omgang bliver videoen bragt på NewSpeek, hvor jeg håber, der er læsere iblandt med flere indflydelsesrige kontakter end mig. Og som vil gå i aktion!  

De få med indflydelse, jeg kender, vil jeg selvfølgelig orientere.  

Del artiklen her: