DR ROBERT MALONE KLÆDER CORONA-NARRATIVET OG BIG PHARMA AF TIL SKINDET

Malone
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Det meste af det stof, vi bringer på NewSpeek, synes vi selvfølgelig er vigtigt. Og så er der indimellem en artikel, en video, en satiretegning, et interview, der skiller sig ud ved at være særligt oplysende og derfor fortjener ekstra opmærksomhed.  

Til den kategori hører det interview med Dr. Robert Malone, som Joe Rogan lavede med ham d. 1. januar.  

Dr. Malone optræder ofte på NewSpeek, fordi han har vist sig som en af de mest troværdige røster i kritikken af det officielle corona-narrativ. 

For de travle er der her nogle klip af interviewet. 

Hele den lange video kan ses her  (scroll ned til ’During an interview on the Joe Rogan podcast…’) 

Dr. Malone smidt af Twitter
Jeg har set / lyttet til hele interviewet, og Dr. Malones bidrag er spændende som en kriminalroman. Desværre på engelsk, men det hjælper at sætte engelske undertekster på. 

Til orientering er Dr. Malone blevet smidt af Twitter, hvor han ellers havde ½ mio. følgere. Som jeg vist tidligere har skrevet: Hvis en person med mange følgere bliver ekskluderet fra YouTube, Facebook, Twitter m.v., kan man være ret sikker på, at den person har fat i en lang ende. 

At denne verden, som jeg oplever som stadig mere befolket af psykopatiske magthavere, har fostret en hædersmand som Robert Malone, giver håb i det mørke, der ellers har sænket sig støt og roligt igennem de seneste 20 måneder. 

Del artiklen her: