SÅ SKAL DET HANDLE OM KLIMA-ALARMISMEN, DER ER REN LØGN

Kisin
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Først en kommentar, som jeg forgæves har forsøgt at få i EkstraBladet: 

Den grønne omstilling er blæksort 

Den GRØNNE omstilling er det nye sesam-sesam. George Orwell var fremsynet i sin roman ”1984”, hvori han lancerede begrebet nysprog, der vender op og ned på virkeligheden: Krig er fred, sandhed er løgn. Den såkaldt grønne omstilling er således ikke spor grøn (læs: god/positiv), fordi opfindelsen er solidt plantet i skrækpropaganda og løgnen om, at jorden er ved at gå under. 

Anskaf professor Johannes Krügers bog ”32 myter om klimaet du ikke skal hoppe på – læs hvorfor, hvis du tør”, der burde være pligtlæsning for enhver, der er hoppet på klimaalarmismen.  

Omstillingen viser sig at være SORT, når de økonomiske beregninger på fx elbiler foretages fra vugge-til-krukke. Omstillingen er ligesom identitetspolitikken (afskaf de to køn) og masseindvandringen (nedbryd de nationale grænser og de enkelte folkeslag og kulturer) en del af the Great Reset, den store nulstilling, hvor den globalistiske elite (herunder WHO, FN, WEFog EU-toppen) er i fuld gang med at frarøve borgerne deres frihed og overlade kontrollen til en ikke-valgt verdensregering under flaget:  Du skal intet eje, og du vil være lykkelig over det.  

Hm! Mon dog? Og gælder afskaffelsen af den private ejendomsret monstro også for Soros, Rothschild, Schwab, Gates, Kissinger og Rockefeller?  

*** 

Så kommer der en video, der fortjener en gentagelse:  

The Best Video On Climate Change That You Will Ever See | ZeroHedge

“Brilliant speech addressed to our ‘woke’ youth fighting #climatechange by Konstantine Kisin.” 

***

MalcolmRoberts

Senatorn om klimatkrisen: ”Totalt skitsnack – farligt skitsnack” – SwebbTV

”Det är den australiensiska senatorn Malcolm Roberts, från partiet One Nation, som nu tillbaka med mer kritik mot globalisterna.

Han har tidigare bland annat hävdat att Australiens senat infiltrerats av World Economic Forums ”lärjungar”. Enligt Roberts är det som pågår i världen en gigantisk förmögenhetsöverföring och ett försök från miljardärer att ”göra alla andra fattigare”.

Nu menar han att klimatalarmisterna är galna. 

– Dessa galningar i FN och några av de största företagen som tjänar och driver på för klimatalarmism säger i princip att den här planeten, denna fläck i universum, kontrolleras av människor.”

*** 

Döda människor ska komposteras – bättre för ”klimatet” – SwebbTV

”Så kallade ”gröna begravningar” blir allt mer populära. Genom att hantera döda människor som ”hushållsavfall”, som kritiker uttrycker det, kan man hjälpa till att förhindra klimatförändringar, påstås det. Nu har ytterligare en amerikansk delstat godkänt ”mänslig kompostering” i stället för traditionella begravningar, uppger BBC.

*** 

GermanHealthMinister

German Health Minister says “climate change is the root of health crises” – The Expose (expose-news.com)

”…gennem 2022 bevægede han sig gradvist mod en ideologi, hvor pandemien og klimaforandringsfortællingerne i stigende grad blev sammenflettet. Og i midten af ​​november erklærede han, at “klimaændringer er roden til sundhedskriser.” Men som Dr. John Christy, en ekspert i globale klimaændringer ved University of Alabama, sagde: “Data viser, at der ikke er nogen klimakatastrofe på vej”

”I en artikel udgivet af Die Welt skrev Lauterbach :”Vi har brug for foranstaltninger til at håndtere klimaændringer, der svarer til begrænsningerne af personlig frihed [pålagt] for at bekæmpe pandemien ..Der vil aldrig være en vaccine mod CO 2”

I slutningen af artiklen er videoen fra 12 dec. 2022: “Data viser, at der ikke er nogen klimakatastrofe på vej” – klimatolog Dr. John Christy afkræfter klimakrisefortællingen. 

***  

Til slut et par links på dansk: 

I folks bevidsthed er hele klimasagen enkel nok (indblik.dk)

Den globale temperatur (indblik.dk)

Del artiklen her: