SÅ NEMT ER DET AT LÅNE PENGE ONLINE

money
Del artiklen her:

Sponsoreret indhold

Flere og flere danske forbrugere undersøger i dag muligheden for at låne penge online. Med et online lån vil du opleve at få tilbudt en række fordele som du ikke vil kunne få andre steder. Nogle fordele bidrager til en lettere låneproces, hvor andre øger din mulighed for at finde et billigt lån. Nedenfor opstiller vi fem faktorer som gør din låneproces nemmere.

Har du brug for et lån nu og her, kan du nemt og hurtigt bruge en sammenligningstjeneste som fair-laan.dk til at finde dit næste lån.

1. Lån penge med hurtig betjening

På det online lånemarked går tingene naturligt hurtigere og de fleste låneudbydere giver typisk svar på din ansøgning og udbetaler lånet inden for en enkelt hverdag. Hvis du derimod gik i din egen bank, vil der normalt gå 2 uger fra du kontakter din bankrådgiver og til at pengene går ind på din konto. Den længere ventetid skyldes at du som regel skal indsende budgetter, lønsedler og årsopgørelse og ud fra disse oplysninger laver bankrådgiveren en kreditvurdering af dig.

Derudover kræver det ofte at du skal forbi din bankfilial for at skrive under på lånekontrakten. Ved online lån derimod foregår hele låneprocessen online, hvilket er en af grundene til at betjeningen er så hurtig her. Du kan nemlig både søge om et lån og skrive under på lånet online.

2. Lån penge uden at stille sikkerhed

I modsætning til almindelige banker er du ikke nødsaget til at stille sikkerhed når du låner penge online. Det betyder at du ikke skal risikere dit hus, din bil eller båd når du låner penge.

En måde hvorpå det er muligt at låne penge uden at stille sikkerhed er på grund af den højere rente. Din online låneudbyder sikrer sig dermed at få penge tilbage ved at hæve renten, sammenlignet med renten hos din lokale bankfilial.

3. Lån penge med hurtig udbetaling

Det er muligt at vælge et lån med hurtig udbetaling, hvis du har brug for at låne penge lige nu og her. Brug eksempelvis en sammenligningstjeneste og vælg dit lån på baggrund af udbetalingstiden. Flere sammenligningstjenester gør det nemt og hurtigt for dig at få et overblik over hvilke låneinstitutter der tilbyder de bedste lån med hurtig svar og udbetaling.

Afhængigt at hvilken låneudbyder du vælger at låne penge fra og på hvilket tidspunkt du ansøger på, kan du have pengene på din konto indenfor blot 30-60 minutter.

4. Lån penge til lave renter

Som de fleste formentlig er velvidende om, tilbyder banker typisk lave renter da ansøgningsprocessen er mere omfattende og fordi der er færre risici forbundet med at låne dig penge.

Her er der heldigvis sket en positiv udvikling når det kommer til renterne på online lån. Hos flere låneudbydere på det online lånemarked er det i dag muligt at finde et lån til en forholdsvis lav rente. Og samtidig får du et hurtigt svar på din låneansøgning og kan forvente at modtage pengene på din konto kort tid efter.

5. Lån penge billigt

I takt med at sammenligningstjenester for lån er blevet mere populære og gennemførte, er det blevet nemmere og hurtigere for dig som låntager at se hvilke låneinstitutter som tilbyder de bedste og billigste lån.

Ved at sammenligne lån på markedet vil du formentlig hurtigt blive opmærksom på at flere låneudbydere i dag tilbyder rentefrie lån i en afgrænset periode. Det gælder ofte nye kunder som slipper for at betale renter og gebyrer de første 30 dage. Det er dog vigtigt at være opmærksom på at du efter de 30 dage skal betale renter og gebyrer efter de første 30 dage er ovre.

Del artiklen her: