SÅ KOM DE EFTER MESSERSCHMIDT

MortenMesserscmidt
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard. 

Den, der kritiserer folkeudskiftningen eller islam, lever livet farligt. Det kan bl.a. Mogens Glistrup, Inger Støjberg, Naser Khader, Steen Raaschou og Kim Møller skrive under på. Og nu er turen kommet til Morten Messerschmidt.

Ekstra Bladet savler af glæde

Ekstra Bladet savler af glæde over, at der nu er udsigt til, at Messerschmidt må udskifte sin næstformandspost i Dansk Folkeparti med en fængselscelle. Han skal have svindlet for op mod 100.000 i 2016 og står anklaget for dokumentfalsk. Han har ikke brugt penge til personligt forbrug – og f.eks. ladet andre betale for sine underbukser – men i forbindelse med en konference, som DF afholdt. 

Sagen startede med, at han skulle have svindlet for svimlende summer, og beskyldningen medførte årelange undersøgelser af EU’s kontor til bekæmpelse af svig – også kaldet OLAF – og senere af det danske bagmandspoliti, som ikke rigtigt kunne finde noget at hænge den prominente politiker op på. Men nu skulle den være god nok.

Det er den muligvis også, selv om Messerschmidt afviser at have gjort noget galt. Det vil en kommende retssag kaste lys over.

De hellige på venstrefløjen kan fortsat prædike moral og godte sig

Indtil videre må man undre sig over, at de hellige på venstrefløjen aldrig synes at sætte en fod forkert og derfor holder sig på god afstand af anklagemyndigheden. Seksuelle krænkelser i Det Radikale Venstre er således straffri. At de politisk korrekte i 40 år har løjet tykt om masseindvandringens velsignelser og har mange danskeres blod på hænderne, kommer dem ikke til skade, og de kan fortsat prædike moral og godte sig, hver gang en “højreorienteret” kommer i fedtefadet.

Messerschmidt har åbenbart også fjender inde i DF

Messerschmidt har åbenbart også fjender inde i DF. Det fremgår af flere partifællers udtalelser, som bekræfter anklagemyndighedens beskyldninger. Hvis man vil den anklagede noget godt, plejer man at afholde sig fra at kommentere.

Del artiklen her: