SÅ ER TVANGSTESTNING OG VACCINEPAS FOR ALVOR SAT I SØEN

Corbett
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Vil det være i orden at bortvise en elev, som ikke vil lade sig teste?

– Ja, selvfølgelig, siger Pernille Rosenkrantz-Theil [socialdemokratisk undervisningsminister – tidligere Enhedslisten alias kommunist, så hun har haft succes med venstrefløjsstrategien ’den lange march igennem institutionerne’]  

***

Jeg vil gerne supplere på vanviddet omtalt ovenfor – der selvfølgelig ikke ER vanvid – eftersom alt går som orkestreret. 

Smittetallene bliver tilsyneladende trukket ud og ind som en harmonika, der spiller ekvilibristisk på folks dødsangst. Det kan gøres, fordi test-resultaterne rummer en høj grad af usikkerhed. 

Hvor blev ‘Kæmp for alt hvad du har kært…’ lige af? 

Fx for forsamlingsfrihed, og for friheden til at udføre et erhverv? Når den britiske virus ikke mere fungerer som skræk-redskab, kommer der nok én fra Uzbekistan eller Shangri-La. 

Nu skal der skrues op for smittetallene i Kolding og Fredericia, så genåbningen kan gå så langsom som muligt – så danskerne bliver endnu møre og klar til at tage ‘vaccinen’. For så vidt angår anførselstegnene om ’vaccinen’, så læs her.  

Se gerne til Israel 

Se gerne til Israel, der ligesom Danmark fungerer som forsøgsland i det store big pharma eksperiment. 

Israels befolkning testes pt på, om de accepterer ‘vaccine’-passet godvilligt. 

Kun borgere med ‘jeg-har-fået-stikkene-passet’ (kan nogen finde på et bedre ord?) får lov til at gå i fitness-center, biograf mv. 

Følg med på de platforme, der forsøger at få sandhederne frem 

Bedraget er så dybt, at det næsten ikke er til at fatte. Men følg med på de platforme, der forsøger at få sandhederne frem. 

I denne omgang dette link: https://www.youtube.com/watch?v=XX817JzfkLE

– med James Corbett

– fulgt op af denne video: https://www.youtube.com/watch?v=wQIM9Wkg9iw

og måske gense denne?  

https://www.youtube.com/watch?v=wN7Oaclne_Q

Del artiklen her: